Skill4ltu vs Quickybaby, avagy a streamerek leszámolása!

Skill4ltu vs Quickybaby, avagy a streamerek leszámolása!

Gleccser havasán csapott össze a két nagyágyú, –a végkifejletet látva pedig nem lehet megállni nevetés nélkül.

Manapság talán nincs ismertebb név skill4ltunál a World of Tanks európai közösségén belül, ugyanis a litván streamer egyedi stílusával és kimagasló teljesítményével a legnépszerűbbek közé küzdötte magát az elmúlt években. Természetesen Quickybaby továbbra is magasan vezet, ha népszerűségről van szó, de skillhez képest ő már régi motorosnak számít. A két streamer leszámolására 2018 végén került sor, amikor is egymás ellen sorsolta őket a matchmaker Glacieren.

Quickybaby vs skill4ltu: Vajon ki a jobb?

Ezt a kör skill4ltu nyerte, de a kiválóságjelekkel már korábban is megmutatta, hogy roppant veszélyes ellenfél tud lenni, ha igazán odateszi magát. A helyzetkomikum ebben az esetben egyrészt abból ered, hogy az Object 430U megjelenésekor Quickybaby gyengének titulálta a járművet, másrészt a 2017-es jótékonysági élő adása alatt kitiltotta skillt a chatjéről, –a revansnak tehát épp itt volt az ideje.

Ha Quickybaby szemszögéből is szeretnéd megtekinteni, hogy pontosan mi történt, akkor az alábbi klipben újranézheted a jelenetsort. 

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy szó sincs vérre menő összecsapásról, –de mindig öröm Quickybaby ellen játszani, és még felemelőbb érzés diadalmaskodni fölötte. Ha pedig már streamerek összecsapása, akkor valami hasonlóra igazán sor kerülhetne 2019-ben!

Te találkoztál már Quickybabyvel vagy skill4ltuval random csatában? Ha igen, akkor sikerült megsemmisítened a tankjaikat, vagy túljártak az eszeden?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.