CS:GO piac - Akár trade közben is lekaparhatják fegyvereinkről a matricát

CS:GO piac - Akár trade közben is lekaparhatják fegyvereinkről a matricát

Gond van a matricákkal, ami egy cserénél könnyen visszaüthet.

A Steam közösségi piaca –azon belül a CS:GO skinek és tárgyak adása és vétele– hatalmas üzlet, aminek elemzésével és ismertetésével egy jó hosszú könyv lapjait is meg lehetne tölteni. A pár centes borzasztóan csúnya skinektől kezdve egészen komoly pénzek is foroghatnak a közösségi piacon; jelen játékunk esetében többnyire különböző fegyver skinekről és matricákról beszélhetünk. Vonatkoztassunk most el minden részlettől –mint amilyen például a skin viseltessége–, és nézzük egyszerűen a különböző megvehető és elcserélhető virtuális tartalmakat.

Jelenleg 1389 dollár a legdrágább Dragon Lore a piacon, ilyen áron kevéssé használt állapotban elérhető a skin

Borzasztóan drága skinek is gazdát cserélnek a piacon, és mindezek értékét még pluszban megnövelheti a fegyverek található különböző ritkaságú és értékű matricák. Utóbbiak is elérhetik akár a több ezer dolláros vételárat is; jelenleg egy 2014-es EMS One Katowice Majorről származó Na'Vi matrica a legdrágább a piacon. Ezért a darabért több, mint 1500 dollár fejében juthatunk hozzá. Felütötte a fejét azonban egy probléma, miszerint ha skinek cserélnek gazdát, –vagyis valaki kap egy csereajánlatot–, akkor az illető, aki kapta a felkérést, még a csere megerősítése előtt lekaparhatja az adott matricát a fegyverről, –csökkentve így annak értékét. Szerencsére ez a dolog csak egy irányba működik, szóval ha te kapsz csereajánlatot, akkor 100%, hogy azt kapod ami ott van, ellenben ha te küldesz ajánlatot valakinek, érdemes lehet vigyázni.

Persze a legtöbb matrica nem befolyásolja nagyban a skin értékét, de mondjuk egy 2014-es Titan vagy iBUYPOWER logós matrica lekaparásával akár több száz eurónak is búcsút inthetünk. Vigyázzatok, nehogy bele szaladjatok egy olyan emberbe aki pusztán rosszindulatból kihasználja ezt a fennálló hibát, és megfoszt titeket valamelyik előre kinézett skinen lévő matricától.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Cover: Youtube

Kövess Minket!