Pokoli sárkányok és egy hős lovag: Divine Dragon OTK Priest

A Hearthstone off-meta paklijai között gyöngyszemekre is lehet lelni. Egy Divine Dragon OTK Priestet mutatunk be nektek!

Az off-meta deckek között vannak ígéretes, és teljesen elborult megoldások is. A Hearthstone egyik szépsége, hogy mindkét stílus képes arra, hogy győzelmeket szállítson nekünk, –akár hosszabb távon is. Ma egy Divine Dragon OTK Priestre esett a választásunk, amivel belevethetjük magunkat a Standard meta forgatagába. Jöjjön a pakli!

Hell's Divine Dragon OTK Priest

Kód: AAECAa0GBtwB+ALuBInxAtD+AuyJAwz7AZAC5QSNCNEK8gz7DNHBAujQAsvmAvzqAqH+AgA=

A pakli készítője nem találta fel a spanyolviaszt; egyszerűen vegyítette a Budget Combo és a Dragon koncepciót egy deckben. A lényeg, hogy sikerüljön minél hamarabb előadni az egy körös kivégzés, mivel vannak olyan Classok, mint a Warrior és a Druid, amik túl sok armort pakolnak az arcukra és szinte lehetetlen egy kör alatt átütni azt. De miből áll össze a kombó? Összesen hat lapra van szükségünk hozzá, plusz az is feltétel, hogy ne legyen egy Taunt az ellenfél térfelén, ami megakadályozza a hatalmas sebzés bevitelét. A Stormwind Knight + Power Word: Shield + Power Word: Shield + Divine Spirit + Divine Spirit + Topsy Turvy 36 sebzés kiosztására képes, ami az esetek legnagyobb részében nullára redukálja a szemben álló hős életerejét.

A probléma, hogy nem könnyű felhúzni a kombóelemeket és mellette túlélni a folyamatos fenyegetéseket. Esetleg egy Scalewormöt lehet cserélni 0 manás Silence-re, hogy a Tauntokon könnyebben át tudjunk jutni, a Stormwind Knighttal. A Hunterek, Paladinok és Warlockok ellen kötelező megtartani a kezdőkézben a Duskbreakert, mert a negyedik körben egy mozdulattal megfordíthatjuk vele a mérkőzést. Shadow Madness-szel és a két Cabal Shadow Priesttel (+ Twilight Acolyte-okkal) el tudjuk lopni a legfontosabb ütőkártyákat, de a győzelemben valójában csak a Lovag és a buffok segítenek, –vagy egy megszaladt Twilight Drake.

Nem kell attól tartani, hogy ezzel a deckkel száguldunk majd a Legendbe, de a kevesebb lappal –és varázsporral–rendelkezőknek ésszerű alternatíva lehet a mostani metában is. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!