Shaman és a haverok: Wild meta jelentés a legjobb paklikkal

Shaman és a haverok: Wild meta jelentés a legjobb paklikkal

A Hearthstone "másik" formátumában meglepőek az erőviszonyok. Mutatjuk a legjobb paklikat és az aktuális metát!

A Hearthstone világában van egy olyan mód, amit teljes mértékben elhanyagol a Blizzard. Ez nem más, mint a Wild, ami jelenleg azért került a középpontba, mert a januári szezon maga a nyílt kvalifikáció a Wild Open versenyére!

Ha tervezitek, hogy megpörgetitek a hónapot a "másik" formátumban, –vagy nem találjátok a fogást az ellenfeleken–, akkor érdemes kicsit elmélyülni a statisztikákban. A HSReplay ezúttal sem hagyott cserben minket, amikor felállította az erősorrendet és sorrendbe állította a legnépszerűbb hősöket.

Nincs új a Nap alatt. Még mindig a Shaman a "numero uno", ha az átlagos győzelmi arányokat nézzük, –sőt, akkor is, ha a népszerűségből indulunk ki. Ambivalens helyzetbe került a Priest, ami hiába az egyik legnépszerűbb Class, ha összességében még az 50 százalékos győzelmi arányt sem képes hozni. Nem úgy a Warrior, a Rogue és a Warlock, amik stabilan képesek jó teljesítményre, igaz nem túl változatos koncepciókkal tudják felmutatni ezeket a számokat. Összességében a Wildban is a Druidot érdemes messzire kerülni, de a Mage játékosok is megszenvednek minden sikerért.

Nehéz egyértelműen kijelenteni, hogy csak azok a paklik képesek nyerni, amik rendelkeznek már a Standardból rotált lapokkal, ugyanis egy-egy Standard Odd Rogue / Odd Warrior képes váratlan meglepetésekre a dzsungelben. Az természetesen egy másik kérdés, hogy mennyire fair Standard deckekkel bemenni a Wildba, vannak akik rögtön a kaszát élezik, ha szembejön velük egy ilyen ellenfél. El kell fogadni, hogy ebben a formátumban MINDEN lap elérhető, –és a játékosra van bízva, hogy ezek közül melyeket akarja használni a sikeres ladderezéshez.

Mutatunk öt paklit, amik kiválóan teljesítenek most a Wild metában. Ezek közül érdemes most csemegézni.

Big / Resurrect Priest

Kód: AAEBAa0GCPYCpQnTCpIPqKsChbgCt7sCws4CC9cK+hG3F6GsAtHBAuXMAubMArTOAvDPAujQAuPpAgA=

Átlagos győzelmi arány: 62.2 %

Even Shaman

Kód: AAEBAaoIBPIFsQiUvQLN9AIN0wHZB/AH1g+QELIU96oC+6oCoLYCh7wC0bwC9r0ClO8CAA==

Átlagos győzelmi arány: 70.4 %

Aggro Kingsbane Rogue

Kód: AAEBAaIHBMgDkbwCu+8C5/oCDcsDzQPUBe4GiAeGCfsPrxCbFbm/ArHOAuXRAtWMAwA=

Átlagos győzelmi arány: 62.3 %

Mech Hunter

Kód: AAEBAR8C3A+ggAMOlA/gD4UQjhCQEOL1Apn3Arn4ApH7Apj7Avb9Atf+AomAA8yBAwA=

Átlagos győzelmi arány: 64.1 %

Cube Warlock

Kód: AAEBAf0GCpMEwg/grALJwgLexAKX0wKd4gL85QLb6QKggAMKigH3BLYHjg7nywLy0AL40AKI0gKL4QLo5wIA 

Átlagos győzelmi arány: 63.1 %

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!