"Mi egy csapat vagyunk és mi vagyunk a legesélyesebbek" - Flash interjú

Az MNEB-en magukat tartja a legesélyesebbnek, és mesélt az új csapatnevükről, valamint arról, hogy milyen nagy nevekkel készülnek.

Ha ránézünk Aaron, bzt, DEv, Bodito, FLASH nevekre, akkor azonnal egy Pixel típusú csapat jut eszünkbe, ám annyiban mégis más, hogy új csapatnévvel állnak elé a jövőbeli kihívásokkal. Kérdeztük az MNEB erőviszonyokról, illetve mi is pontosan ez a Budapest Five, –bár erről elég szűk szavúan nyilatkozott.

Az új csapatneveteket felfedtétek, és facebookon már csepegtettek némi infót, de most arra kérnélek, hogy avass be minket és az olvasókat! 

A Bp5-ról hetfőn lesz egy bejelentés, tetszeni fog mindenkinek!

A torna egyik legjobb felállásával rendelkeztek, talán csak a Revolte csapatáé jobb. 

Szerintem a mi felállásunk a legerősebb, csapatként összeszokottabban és felkészülten könnyebb lesz játszani, emiatt mi vagyunk a legesélyesebbek, de mindenki ellen oda kell figyelni. Profin fogunk hozzáállni, és megpróbáljuk magunkból kihozni a legjobbat. Kicsit hullámzó a teljesítményünk, azt kell javítani. A csapat felállása DEv,bodito,Aaron,bzt,flash, valamint mustang a coach. Sok motivációt ad nekünk a rengeteg versenyzési lehetőség. Továbbá próbáljuk folyamatosan egyeztetni a célokat. Mindenki sok mindent szeretne, de muszáj egy célt kitűzni, ami mindenkinek megfelel, és összhangban van a többiekével, ezután már csak azt kell megbeszélni, mit kell tegyünk, hogy elérjük azokat.

Forrás: bzt facebook page

Akkor gondolom nem csupán az MNEB-re álltatok össze.

Meghívottak vagyunk egy 70.000$-os netes ligára, ugye részt veszünk MNEB-en, és az ESEA ADVANCED bajnokságában.

Sokszor beszélgettünk már így, sok nagy reménnyel teli nekiindulás volt már a karrieredben. Miben lesz ez mégis más?

Sajnos mindig csalóka a dolog, sokszor hittem már sok mindenben és végül elbuktam. Szerintem bizakodni jó, mert ha valamiben nem hiszel, az nem fog sikerülni, viszont, ha mindent beleadsz és hiszel benne, jobb esélyekkel indulsz. Ebben az esetben most az első alkalommal egy olyan csaptunk van, ami a régi iNationre emlékeztet. Családias hangulat, és egymásért játszanak a játékosok. Az eleje nehéz lesz, sok hullámvölgyünk lesz,de nagyon sok minden van már most, ami motivál minket, és ezek miatt harcolunk, hogy hosszútávon minden célunkat elérjük. 

Továbbá nagyon sok segítséget kapok LETN1 barátomtól mint csapat, mint pedig egyéni játékkal kapcsolatban. Ő és a Gambit edzője, B1ad3 is mindig segít nekünk, ha kérdésünk van, illetve az összes gyakorló partnerünk nagyon fontos a fejlődésünkben.

Kövess Minket!