Autopick aréna lapok: jól teljesít a Rastakhan's Rumble

A legutóbbi kiegészítő lapjai kiválóan teljesítenek az arénában. Mutatjuk a top 8 legjobb lapot a Hearthstone Aréna módjából!

A Rastakhan's Rumble a Hearthstone Standard és Wild formátumait nem forgatta fel, de az Aréna módba jelentős változásokat hozott. Összegyűjtöttük a HSReplay segítségével azt a nyolc kártyát, amiket a draft során gondolkodás nélkül vegyetek ki, ha minél erősebb paklit szeretnétek építeni. Autopick lapok a Rastakhan's Rumble főszereplésével!

Swift Messenger - paklik 22,2 százalékában szerepel

Egy kiváló négy manás flexibilis leszedés, ami minden pakliban megtalálja a helyét. Van nála jobb négy drop, de így is érdemes minél többel feltölteni a deckünket.

Tar Creeper  - paklik 22,7 százalékában szerepel

Önmagában képes megfogni a korai szakasz lényeit és általában legalább két olcsó, vagy egy drágább lénnyel cserél. Kellően hasznos és nagyon fontos három manás Taunt.

Ticket Scalper  - paklik 23,9 százalékában szerepel

A legjobb négy manás lény jelenleg, aminek a képessége önmagában képes meccsnyerőnek bizonyulni. Négy manáért az 5/3-as értékek nem túl jók, de az ellenfélnek azonnal meg kell oldania, vagy ingyen húztunk két lapot / sebeztük az arcát.

Fungalmancer  - paklik 24,8 százalékában szerepel

Továbbra is kirobbanthatatlan a legjobb lapok közül a gombás kobold, amivel azonnal átvehetjük az irányítást az asztal felett. Mivel általában 2-3 dropokból áll a paklink ajánlott olyan lényeket választani, amik minél több Tokent idéznek le maguk mellé.

Stubborn Gastropod  - paklik 26,6 százalékában szerepel

Nem tűnik veszélyesnek, de hatalmas fenyegetést jelent. Nem lehet lepingelni és azonnal meg kell oldania az ellenfélnek, különben nagyon rossz cserékbe kényszerítheti bele a makacs csiga.

Violet Wurm  - paklik 26,9 százalékában szerepel

A legjobb "late game" minion az Arénában jelenleg. Önmagában erős értékekkel rendelkezik és a rengeteg apró lényt is meg kell valahogy oldani. Nem mindig lesz rá szükségünk a győzelemhez, de érdemes legalább egyet mindig kivenni belőle.

Dragonmaw Scorcher  - paklik 37 százalékában szerepel

Mivel folyamatosan csökkent a területi leszedések aránya az arénában, felértékelődtek az olyan lapok, mint a Scorcher. Az ötödik körhöz érkezve kötelező számolni azzal, hogy ott van az ellenfélnél. Sárkány, területi sebzés, vállalható értékek és Rastakhan's. Röviden összefoglalva ezért van ennyire előkelő helyen a listán.

Amani War Bear  - paklik 39 százalékában szerepel

Az abszolút győztes egy Rush és Taunt egyben. Az Amani Medve képes azonnal cserélni egy lénnyel és az esetek legnagyobb hányadában fennmarad az asztalon egy átlagos Tauntként, amit szintén meg kell oldani. Kézből nehéz sebezni még lényekre is, ezért a Rush mechanikával rendelkező lényeket érdemes több példányban is választani a draft során. Ezek közül is kiemelkedik a War Bear, ami jelenleg a legnépszerűbb (Rastakhan's Rumble) lap az Arénában.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!