MNEB K&H Hearthstone bajnokság esélylatolgatás: kikre érdemes figyelni a következő hónapokban

MNEB K&H Hearthstone bajnokság esélylatolgatás: kikre érdemes figyelni a következő hónapokban

Holnap rajtol az MNEB K&H Hearthstone bajnoksága. Végigvettük, hogy kikre érdemes figyelni a következő hónapokban!

Január 14-én 19:00-tól hivatalosan is megkezdődik az MNEB K&H Hearthstone bajnoksága. Magyarországon először rendeznek ligarendszerű Hearthstone versenyt, ezért érdemes követni velünk az eseményeket, mert ilyet még nem láthattatok! Élőben minden héten négy mérkőzéssel készültünk nektek, hétfőn és csütörtökön 19:00-s kezdéssel az E1 TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján izgulhattok a kommentátorokkal és szurkolhattok a kedvenceiteknek. Vegyük végig, hogy a 16 játékosból kikre érdemes figyelni a következő nyolc héten át zajló küzdelmekben!

Exigo és PenhaDani

A mezőny két legismertebb és legeredményesebb alakja. Exigo 2014 óta gyakorlatilag minden versenyt megnyert Magyarországon, kijutott több HCT Playoffra, legyőzte Lifecoach-ot a zágárábi Major versenyen és hazánk legjobb ladderjátékosának mondhatja magát. PenhaDani nemzetközi és hazai szinten is kiemelkedő versenyjátékos: zsinórban háromszor nyert MondoCont, a 2018-as DreamHack Summeren a második helyen végzett és stabilan 70 százalék feletti győzelmi arányt képes felmutatni. Hosszútávon mindenképp előnyére válhat a két játékosnak a hatalmas tapasztalat, –ami nem csak a mérkőzéseken, hanem a négy deck összerakásakor (heti lineup) is már kiemelheti őket a mezőnyből.

Hulkeinstein, Wuncler, CheeseHead és Diaz

A LvL Up Esports és a One Piece eSports játékosai megérdemelten jutottak be a legjobb 16 közé. Hulkeinstein megnyerte az MNEB K&H Hearthstone osztályozó kupa döntőjét, Wuncler végzett a második helyen. Ők ketten voltak a rájátszás legjobbjai is, ezért egyértelmű esélyesként kell velük számolni a bajnokságban is. Mindketten kiemelkedően jó eredményekkel rendelkeznek hazai szinten és a nemzetközi mezőnyben is próbálgatják már a szárnyaikat. CheeseHead a rájátszásban az ötödik helyen végzett holtversenyben, a ladderen exigo mögött a második legjobb magyar játékosként zárta az őszi HCT pontgyűjtést. Emellett a SEC-en is megmutatta, hogy a külföldi kártyások is jobb, ha megjegyzik a nevét. Csapattársa Diaz harmadik helyen végzett az osztályozó kupán és a rájátszásban is. Megnyerte a LvL Up Grand Cupot és ladderen is folyamatosan hozta a top 200-as helyezéseket, –akár több szerveren is. Mind a négyen megérdemelnék, hogy ott legyenek a legjobbak között az első szezon végére.

Huby, Griotgard, Robág, valnarrrr, RangoB, Bullbence, Naerro, TrawnAdmiral, Sischo, Kulshedra

Veteránok és újoncok egyaránt szerepelnek a népes mezőnyben. Nehéz közülük kiemelni bárkit, mert mindannyian megérdemelten jutottak el az alapszakaszig. A selejtezőkben és a rájátszásban is magabiztos teljesítményt mutattak, amit ha sikerül átmenteniük a január 14-én induló MNEB K&H Hearthstone bajnokság mérkőzéseire akkor nem lehet probléma. Egy jól összerakott lineup, néhány szerencsés húzás, akár a "nevesebb" ellenfelek ellen is könnyed győzelmeket jelenthet. Bármi megtörténhet, –és ez a Hearthstone egyik szépsége és átka is egyszerre.

Nektek annyi a dolgotok, hogy válasszatok egy, vagy több kedvencet, készítsétek be a popcornt és az üdítőt és élvezzétek a mérkőzéseket az E1 TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján, minden hétfőn és csütörtökön 19:00-tól!

Nézd meg esporthuhs élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!