Alig több, mint 12 óra van hátra a Holiday Ops 2019 végéig

Alig több, mint 12 óra van hátra a Holiday Ops 2019 végéig

Figyelem, már csak egy fél napotok van kiváltani a kedvezményeket!

Az esemény január 14-én reggel 6:00 órakor véget ér, de addig még megvehetitek a négy fajta láda valamelyikét, hogy kibontsátok az értékes prémium tankok egyikét, illetve aranyat, prémium napot és kreditet szerezhessetek.

Holiday Ops 2019 stílusok

A kétfajta stílus közül a 3D stílusok csak nagy dobozokból bonthatóak ki, de a gyűjtői kiadásokat a különböző kollekciók összegyűjtésével válthatóak ki. 

A 3D stílusok csak a specifikus tier X-es tankokra helyezhetőek fel, a gyűjtői stílusok pedig tier VIII-as prémium tankokra és tier X-es tankokra is jók.

Női legénység és Simon Claws

A női legénység az ünnepi hangulat fejlesztésével szerezhető meg, míg Simon Claws a 3D stílusokhoz hasonlóan nagy ládából nyitható. Ezek a legénységi tagok nem átnevezhetőek, és a képüket sem változtathatjátok meg.

A kedvezményekről se feledkezzetek meg!

A tankokra se felejtsétek el kiválasztani a kedvezményeket, mert később is fel tudjátok majd használni, csupán arra érdemes odafigyelni, hogy mindenképp ki legyen választva egy-egy egység minden szintnél.

Van valamilyen kérdésetek a Holiday Ops 2019 utolsó óráiban? Ha igen, akkor nyugodtan tegyétek fel hozzászólásban!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.