Legjobb paklik Rank 5 alatt: Meme'thun, Klónok és Titkok

Legjobb paklik Rank 5 alatt: Meme'thun, Klónok és Titkok

Rank 5 alatt minden megváltozik a Hearthstone-ban. Akár a Priest is jobb lehet, mint a Hunter? Mutatjuk az öt legjobb decket!

A Hunterstone az egész Standard ladderen uralkodik, és várhatóan még nagyon sokáig maradhat is ez a jelenleg fennálló állapot. Nem kell azonban elkeseredni azoknak sem, akik valamilyen oknál fogva ki nem állhatják Rexxart. Akár egy Egg Zoo Warlockkal is simán kiüthető a Rank 5, ha nagyobb fába nem akarjátok vágni a fejszéteket!

A HSReplay ismét összesítette a statisztikákat és kilistázta a top 5 legjobb paklit az elmúlt hétről. A Hunterek elbújhatnak, mert Anduin volt a legjobb Class Rank 4 és Legend között!

Control Priest

Kód: AAECAa0GCJACxQTTCtPFAsnHApDTAonxAr3zAguhBOUEjQjyDNHBApvCAujQAsvmAvzqAuiJA+iUAwA=

A sárkányok és a Duksbreaker még mindig képes megfogni az összes boardcentrikus Aggro paklit. Ehhez társul még a szokásos Mind Blast fieszta Shadowreaper Anduin Hero Powerével kiegészülve, –és kész is a Control Priest. Erős, nehéz és kifejezetten jó a Hunterekkel szemben.

Átlagos győzelmi arány: 58.3 %

Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FBKcF8QXQ9AKe+AINRvAD9QX5CpvCAuvCAoPHArjHAuPLApXOAvvTAtHhAtblAgA=

Nem kell túlcifrázni az Odd Paladint. Két Warlord, egy Stormwind Champ és egy különleges Prince Liam. Amúgy meg csak a Hero Powert kell nyomogatni és máris megkaptuk a meta legjobb Aggro / Tempo pakliját Rank 5 alatt.

Átlagos győzelmi arány: 58.5 %

Secret Hunter

Kód: AAECAR8MjQHHA4cEyQS7BZ3MAt/SAobTAuHjAsn4AqeCA5uFAwmoArUDgQqOwwLd0gLj0gKL5QKghQOkiAMA

A Hunterek közül csak egy változat fért be a top 5-be, –ez nem más mint a Standard ladder és a verseny meta legnépszerűbb paklija a Secret Hunter. Két Hero Card, néhány új lap és pár Beast, hogy azért ne csak egy módon tudjunk vele nyerni. Ha áprilisig komolyan szeretnétek venni a Hearthstone-t, akkor ezt a paklit kötelező legyártanotok!

Átlagos győzelmi arány: 58.7 %

Resurrect / Clone Priest

Kód: AAECAa0GCAm0A9YK1wqQ0wKC9wKggAONggMLlwKhBOUE0cEC2MEC5cwCtM4C8M8C6NAC4+kCl4cDAA==

Már hónapok óta az egyik legjobb off-meta pakli a Clone, vagy Resurrect Priest. A Zerek's Cloning Galleryvel akár egy kör alatt is kivégezhetjük az ellenfelet, –de anélkül is lehet nyerni, csak a Resurrectes kártyákat kell felhúzni a sebzések mellé. Erős, gondolkodós pakliról van szó, amit kifejezetten az ínyenceknek ajánlunk.

Átlagos győzelmi arány: 59.0 %

Mecha'thun Warlock

Kód: AAECAf0GCooB7QWQxwL40ALO6QK38QKc+ALx+wKggAOPggMKxAj7DJfBAufLAvLQAojSAsfTApboAtf+AteJAwA=

Wax Elemental, Cheaty Anklebiter?? Néhány új lapot illesztettek bele a Mecha'thun Warlockba és rögtön a legerősebb paklivá változott Rank 4 és Legend között. A kombó még mindig ütős: Mecha'thun + Bloodbloom + Cataclysm. Jelenleg a legerősebb Mecha'thun pakli Gul'dan alá tartozik, ezért a Gép Szem rajongóinak ezt érdemes váalsztani.

Átlagos győzelmi arány: 60.8 %

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!