MNEB K&H Hearthstone bajnokság: elemeztük az 1. hét paklijait

MNEB K&H Hearthstone bajnokság: elemeztük az 1. hét paklijait

Hunter, Hunter és egy kis Paladin. Nagyjából így néz ki az MNEB K&H Hearthstone bajnokságának első heti paklifelhozatala!

Ma este hivatalosan is megkezdődik az MNEB K&H Hearthstone bajnokságának alapszakasza két izgalmas mérkőzéssel. A One Piece eSports színeiben Diaz néz farkasszemet PenhaDanival, amíg a Team Plague veteránja Huby igyekszik felülkerekedni exigon. A nevekre nem lehet panasz, de ne szaladjunk ennyire előre. Nézzük meg, hogy milyen paklikkal készültek a játékosok az első hétre!

Formátum

Minden játékosnak négy paklit kellett leadnia, amivel az első hét összes mérkőzésén szerepelnie kell. Ez négy meccset jelent, amit Last Hero Standing, Best of 5 formátumban bonyolítanak majd le. A győztes pakli marad, a vesztes cserél és három megnyert mérkőzésig tart majd minden párharc. A négy pakliból mindkét játékos egyet-egyet tilt ki ellenfelétől, és a maradék hárommal kell begyűjtenie a győzelmeket. Összesen 64 paklit adtak le a játékosok, de milyen classokat láthatunk majd a következő napokban?

A Hunterstone a versenyeken is jelen van. Minden játékos kivétel nélkül hozott valamilyen változatot Rexxartól, de a Paladin sincs sokkal lemaradva. A Warrior is elérte a bűvös tízest, a többi Class jócskán követi az élmezőnyt. Meglepő lehet, hogy a Shaman hiába teljesít stabilan a ladderen, az MNEB-en a Druid is megelőzi az első héten.

A Secret Hunter egyértelműen a legnépszerűbb pakli jelenleg a magyar mezőnyben, tizenegyen is ezt a Hunter változatot preferálták a lineup összerakása során. A Paladinok között szinte csak az Evennel találkozhatunk, a Warriorok között viszont nem billent el jelentősen a mérleg egyik irányba sem. A lista végén találunk érdekesebb összeállításokat, mint az Odd Control Mage, vagy a Mecha'thun Druid, amik ha jól teljesítenek jövő héten akár még több játékosnál előfordulhatnak.

Ma két mérkőzést közvetítünk élőben: Diaz - PenhaDani és Huby - exigo szórakoztat titeket az E1 TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján 19:00-tól.

A két játékos listáját mutatjuk, a többiekét az alábbi képekre kattintva érhetitek el a galériában.

Diaz paklijai

PenhaDani paklijai

Huby paklijai

exigo paklijai

Kövessétek az E1 TV Hearthstone Twitch csatornáját és az MNEB Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le a mérkőzésektől!

Nézd meg esporthuhs élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Szurkoljatok a kedvenceteknek a MNEB K&H Hearthstone bajnokság alapszakaszának első napján!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!