Tojássaláta recept KiwiiNbacontől: Egg Zoo Warlock bemutató

Ha csak a Rank 5 a cél a hónap végén a Hearthstone-ban, akkor ne keressetek tovább. Itt van az Egg Zoo Warlock KiwiiNbacontől!

Mindenkinek mások a céljai a Hearthstone-ban. Van, aki csak szeretné jól érezné magát a Casual módban, vannak, akiknek az aréna a mindenük. Olyanokat is találunk, akik a minél jobb Legend helyezésekre hajtanak, de sokak számára a Rank 5-nél húzódik a vonal, ami után már inkább nem lépnek még egyet előre. A golden epic lap elég csábító és nem kerül túl nagy erőfeszítésbe, –főleg akkor, ha Rank 9-ről indultunk. KiwiiNbacon összerakott egy gyors és erős Egg Zoo Warlockot, amivel a Rank 5 pillanatok alatt kiüthető. Mutatjuk a paklit!

KiwiiNbacon's Egg Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GBK8ExQnrwgL96gIN9wSxCMII58ECq8IC8tACieIC7vcC9PcC0/gC9v0C3IYDxIkDAA==

Azok a régi szép Nerubian Egges idők, amikor a Void Terror prémium kártyának számított kéz a kézben a Power Overwhelminggel. Utóbbi azóta már a Wildban keresheti a feltörésre váró tojásokat, de a Void Terror újra bekerült egy Zoo pakliba és csatlakozott hozzá a Ravenous Pterrordax, ami hasonlóan jól látja el a konyhai kisegítő szerepét. A séfek hárman vannak, ahogy egy valódi SMOrc paklihoz illik. Ha nem lenne elég a két Doomguard még Leeroy is besegíthet a kivégzésben és vice versa. Megtaláljuk még a pakliban a kötelező Grim Rallyt, ami szintén a tojásokat töri fel, bár kell hozzá legalább egy-két lény is az asztalukra, hogy valóban kihasználhassuk a képességét. A Sanguine Reveler általában csak akkor jöhet számításba, ha a Pterrordaxok épp nyaralnak, mivel inkább egy 4/7 Stealth + 5/5-ös lényt szeretnénk, mint egy 3/3 + 5/5-öt.

Rengeteg opció van a Deathrattle-ös Eggek kikeltésére, valamelyik szinte biztosan a kezünkben lesz, amikor szeretnénk megidézni a Devilsaurokat. Továbbá a Scarab Egg és a Devilsaur Egg is jól működik a nagy területi leszedésekkel és a Doomsayerekkel szemben, így mindig lehet lényünk a boardon. Hogy miket érdemes keresni a játék elején? Természetesen az erős egy dropokat (Flame Imp és Kobold Librarian) és a Devilsaur Egget. Ha már kézben a tojás akkor a Sanguine Reveler is kötelezően tartandó.

Rá lehet érezni a paklira, –de ha segítség kell, akkor mindenképpen nézzétek meg az alkotó videóját, amiben bemutatja a deck működését.

 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!