MNEB: öt játékos is veretlen az első nap után

MNEB: öt játékos is veretlen az első nap után

Ha lemaradtatok volna az eseményekről, akkor olvassátok el az MNEB K&H Hearthstone bajnokság első napjának összefoglalóját!

Tizenhat mérkőzéssel indult el a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság K&H Hearthstone versenyének alapszakasza. Az E1 TV hivatalos csatornáján négy kiváló játékos egy-egy összecsapását közvetítettük. Az első mérkőzésen One Piece eSports Diaz PenhaDanival csapott össze, a másodikon Team Plague Huby exigo ellen küzdött meg. Hatalmas topdeckek és gyönyörű játékok követték egymást. Összefoglaltuk az első nap eseményeit!

Diaz - PenhaDani

Magyarország legeredményesebb versenyjátékosa és egy valódi ladderjátékos csapott össze az első meccsen. PenhaDanitól a Quest Rogue-t, Diaztól a Spell Huntert tiltották ki, ezért sok-sok Even Paladinra számíthattunk. Ez be is igazolódott, ugyanis Diaz gyorsan két győzelemmel ellépett a párharc elején a páros mechanikára épülő Paladinnal, –és úgy tűnt, hogy semmi sem állíthatja meg a One Piece eSports játékosát. A harmadik meccsen azonban PenhaDani is előhúzta az Even Paladint és megnyerte a mirrort, majd a Control Lockot is két vállra fektette. Végig kiválóan játszott mindkét játékost, de a szerencse végül Diaz mellé szegődött az utolsó, mindent eldöntő meccsen.

Győztes: Diaz

exigo - Huby

A nap második mérkőzésén a friss HCT Winter Playoff résztvevő exigo és a Team Plague veterán profija Huby nézett farkasszemet. Huby az Odd Rogue-t, exigo az Odd Control Mage-et tette félre és megkezdődött az összecsapás. Huby rögtön behozta az Odd Paladint, a mezőny leggyorsabb pakliját és rögtön két olyan paklit győzött le vele, amik ellen hátrányból indult. Leeroy Jenkins tette a dolgát és 2-0-ra lépett el Huby, amikor exigo a Secret Hunterrel nehezen, de végül revansot vett. Az utolsó meccsen Huby az Even Shamant hozta a Hunter ellen és nagyon simán lezárta a párharcot.

Győztes: Huby

A január 14-i mérkőzésnapon összesen 16 összecsapás zajlott, de csak öt játékos zárt 2-0-s eredménnyel. Wuncler magabiztosan két 3-0-val rögtön az első helyen találta magát a nap végén. Jól működött a LvL Up Esports összerakott lineupja, ugyanis először a Big Spell Mage, utána az Odd Control Warrior sem talált legyőzőre Wuncler kezei között.

 
Wuncler lakótársa, Naerro is két sima győzelmet aratott, így a szegedi kontingens állhat fel a képzeletbeli dobogó tetejére és harmadik fokára. Kettőjük közé Diaz csapattársa, a One Piece eSports színeiben induló CheeseHead fért oda, aki mindössze egy paklival veszített csak az első meccsnapon. 

 
A jelenlegi negyedik helyre, szintén 2-0-val Huby ért oda, aki exigo előtt a RIFT Esports játékosát, RangoB-t kényszerítette feladásra. Diaz is bezsebelt még egy győzelmet, így ő is 6 pontra tett szert az MNEB K&H Hearthstone bajnokságának nyitónapján. Exigo, Robág, Hulkeinstein, RangoB, PenhaDani és Bullbence követi az élmezőnyt. Ők már egy vereséget is begyűjtöttek, de a lemaradásuk nem tekinthető jelentősnek. Nagyon hosszú még az alapszakasz, ugyanis 30 mérkőzés után alakul majd ki a végső eredmény. PenhaDani, Hulkeinstein és Robág is értékelte az első napot:

 

 

Sischo, valnarrrr, Kulshedra, TrawnAdmiral és Griotgard 0-2-es eredménnyel kicsit leszakadt a legjobbaktól, de nekik is minden esélyük megvan a javításra, akár már csütörtökön is. CheeseHead - Robág és RangoB - Bullbence mérkőzéseit követhetitek majd az E1 TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján.

Összes eredmény

Jelenlegi állás

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!