Thijs leült játszani egy klasszikus Quest Warriorral: 15-0 és Legend #3

Hearthstone és a 15-0-s széria. Thijs erre is képes legenden belül a klasszikus Control Quest Warriorral!

Thijs a világ legnépszerűbb Hearthstone streamere, –és ez nem véletlen. Képes arra, hogy megszerezze és megtartsa a nézőit, miközben ő maga is kiválóan szórakozik. Ezúttal nem a cringe pillanataival, vagy a random RNG momentumokkal került a középpontba, hanem egy brutális szériával. Control Quest Warriorral pörgetett 15-0-t és érte el a Legend #3 helyezést az európai szerveren. Mutatjuk a paklit!

Thijs's (Neirea's) Legend #3 Control Quest Warrior

Kód: AAECAQcGogSyCNPDAp/TAtH1AqCAAwxLkQb/B/sMm8ICvsMCzM0Cz+cCquwCnfACm/MC2IwDAA==

Nem Thijs rakta össze a paklit, ő "csak" netdeckelte Neirea koncepcióját, de végül ő volt az, aki megmutatta, hogy mire képes ez a Warrior változat. Nem Odd, ezért a Tank Up kiesik a repertoárból, de cserében az Execute, Blood Razor és a Scourgelord Garrosh is befért a 30 lap közé. Ha sikerült a küldetést teljesíteni, akkor megszaladhat az új Hero Power és valódi győzelmi faktorral zúzhatjuk porrá az ellenfelet. Mivel nincsenek megkötések, a páros lapok segítségével nem lehet probléma az Odd Paladinok és egyéb gyors boardcentrikus Aggro paklik feltartóztatása.

Thijs hiába futott bele több Hunterbe is, egyszerűen nem talált legyőzőre annak ellenére, hogy a Deathstalker Rexxar általában képes az elhúzódó meccseken is előnyhöz juttatni a Vadászt. A nyolcat sebző Hero Powerrel azonban nem veheti fel a versenyt, és ennek köszönhetően kénytelen beletörődni a vereségbe. Az Odd Control és Odd Quest verziók kiválóan működnek a mostani Standard metában, –miért ne lehetne hasonlóan effektív a sima Control Quest Warrior is? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!