Dane a mennyben, Reynad ismét a sóbányában - videó

Reynad maga sem hitte el, Dane viszont tökéletesen kalkulált. Két könnyed keddi Hearthstone videó!

A Hearthstone-ban a taktikázás és a szerencse kéz a kézben járnak. Nem elég csak a tökéletes tervünkre építeni, néha megéri kockáztatni és bízni az RNG-ben. Dane a világ talán legnépszerűbb Wild streamere, aki szórakoztató pillanataival minden Hearthstone "best moments" válogatásban helyet követel magának, Reynad általában a "sósságával" szokott a képernyőkre kerülni és ezúttal sincs ez másképp. Egy gyönyörű lethal és egy érzelmi hullámvasút a két Twitchestől!

 

Az Armored Warhorse csak akkor kap Charge-ot, ha a Joustot megnyerjük, vagyis ha a mi paklinkból egy nagyobb manaköltségű lényt mutat fel a játék, mint az ellenféléből. Dane tudta, hogy a Charge-hoz mindenképp kéne valami olcsó lény az ellenfél paklijába ezért a Weasel Tunnelert hívta segítségül. A Play Deadet elég volt csak rányomni a menyétre, ami önként és dalolva keverte magát bele az ellenfél kártyakupacába. Ezután már "garantált" volt a Charge, és ezzel a győzelmet sem tudta megakadályozni a Warrior!

Az első másodpercekben Reynad szokásához híven kifakadt az RNG-re. A Portalra, a Boom Botokra és a Shredderekre is panaszkodott és meggyőződött róla, hogy ezt a meccset már nem fogja megnyerni. Ekkor azonban Ben Brode egy angyali kacajjal leszállt a mennyből és Reynad Boom Botját ráhúzta az ellenfél arcára, tökéletes négy sebzéssel. A mosoly magáért beszél és ezután Reynad is nyugodtan konstatálta, hogy néha nem minden van ellene.

Nektek melyik pillanat tetszett jobban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!