Fogj egy Genn-t és tegyél mellé 29 lapot: olcsó paklik Even módra

Lehet, hogy a Hearthstone-ban az Odd deckek jobbak, de az olcsó Even paklikba nem lehet belekötni!

Az Even paklik Genn Greymane megjelenése óta kiválóan teljesítenek a Standard és a Wild formátumban is. Szerencsére, hogy a Witchwood még jó sokáig velünk lesz, így élvezhetjük a különleges pakliépítési irányokat. Három olcsó páros mechanikára épülő paklit mutatunk nektek. Shaman, Warlock és Paladin a mellékszerepekben, a főszereplő Genn Greymane és a Varázsporos Üveg!

Budget Even Paladin

Kód: AAECAZ8FBJkC/gfN9ALvhgMN3APyBfQFlgbPBooHrwf2B7PBAojHApvLAqbOAvnsAgA=

Sunkeeper Tarim nagyon hiányzik a pakliból, de a helyére érkező Bonemare képes meglepetéseket okozni. Egyébként a pakli továbbra is egy kiváló Tempo - Midrange változat, de a negyedik körben nincs akkora fenyegetés, mint az "eredeti" verzióban. Ha megvannak a Corpsetakerek és Kangor, akkor azokat a Windfury Harpy-vak és Lich Kinggel együtt csempésszétek bele a deckbe.

Budget Even Shaman

Kód: AAECAaoIBJkC/gWKB830Ag29AdwC2QfwB7EIkcECrMICm8sCps4ClO8CsPACioAD84oDAA==

Az Even Shaman alapból egy nagyon drága pakli, ugyanis tele van Legendary kártyával. Ebben az olcsó típusban nem kell keresni Al'Akirt, Hagathat és Kalimost sem, cserében jobban rámentek a korai agresszióra a Dark Iron Dwarffal és a Knife Jugglerekkel.

Budget Even Warlock

Kód: AAECAf0GBMwIl+gCzfQCgIoDDfIF+waKB7YH+weNCOfLAqbOAvHQAv3QAojSAtjlAurmAgA=

Itt a Mountain Giantektől és Bloodreaver Gul'dantól kellett első körben megszabadulni, de cserében jött egy Siphon Soul és egy Demonic Project. Hatalmas veszteség a paklinak a DK elvesztése, így valódi meccsfordításra nincs lehetőségünk. Ettől függetlenül a korai szakaszban még mindig képes megfogni az Odd Paladinokat és fenyegetéssel elárasztani a boardot a Twilight Drake-eknek köszönhetően. Talán a legígéretesebb deck a háromból.

Fontos leszögezni, hogy a Budget pakliktól nem érdemes csodát várni. Ezekkel nagyon sok idő lemenni Legendig, –ha egyáltalán sikerül. Ellenben azok, akiknek megvan Genn Greymane, de nem tudják, hogy mit kezdjenek vele, nyugodtan válogathatnak a fenti listákból. Rank 5-ig gyakorlatilag bármivel el lehet menni, ha megvan a megfelelő tudás és tapasztalat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!