Sosem látott Tempo Rogue-gal ment Legendbe egy kínai játékos

Sosem látott Tempo Rogue-gal ment Legendbe egy kínai játékos

A Kínai régióból érkezett a Hearthstone legújabb legendre képes paklija. Mutatjuk a legújabb Tempo Rogue-ot!

Nehéz újat mutatni a mostani Standard Hearthstone metában, de úgy tűnik, hogy néhány játékos képes húzni egy váratlant. Az ázsiai szerveren 秋日 egészen elképesztő Tempo Rogue paklit rakott össze, –és mászott vele legendig. Mutatjuk a kínai játékos egyedi koncepcióját!

秋日's Tempo Rogue

Kód: AAECAaIHBsgDmwWc4gKa7gLJ+wKggAMMtAHLA9QFhgmBwgLrwgKC4gLb4wLF7ALq8wLu9wLVjAMA

Az első néhány lap láttán még nem kapnák fel a fejünket, de a Mindbreakertől kezdődnek a valódi izgalmak. A három manás Hero Power blokkoló kártya kifejezetten az Odd paklik ellen hatásos, a Ravencaller és a Witch's Cauldron a Spectral Cutlass tartósságát növeli meg a végtelenbe, –és tovább. Azalina Soulthief az Odd Warriorhoz hasonlóan képes arra, hogy egy vesztett állást megfordítson, –pusztán azzal, hogy lemásolja az ellenfél kezét. Nincs is szebb annál, ha az ellenfelet a saját kombójával verjük el.

Elképesztően izgalmas és összetett, amit a kínai mesekártyás streamer megalkotott; nem véletlen, hogy rögtön felkeltette a profik érdeklődését. Az állóvizet ilyen paklik tudják felkavarni, bár ehhez hozzátartozik az is, hogy az amerikai, európai és ázsiai szervereken kisebb eltérések megfigyelhetőek a legnépszerűbb paklik között.  10500 dust, ezért nem kifejezetten kezdőbarát, –sőt, –mivel áprilisban kikerül Standardból az Un'goro, a Kobolds és a Frozen Throne is–, nem érdemes őrült módjára lapgyártásba fogni.

Ti mit gondoltok erről a deckről?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!