Két fontos statisztikai mutatóban is vezet a HoP eSport - MNEB 2. nap összefoglaló

Két fontos statisztikai mutatóban is vezet a HoP eSport - MNEB 2. nap összefoglaló

Nyitók megszerzésében és K/D arányban is HoP játékos az élen.

Elmaradt az "underdog" csapatok győzelme; jött a papírforma, –de egyre biztatóbb a feltörekvő csapatok teljesítménye. A legnagyobb meglepetést azonban az utolsó mérkőzés hozta.

BUDAPEST FIVE vs. PIXELFIRE

A második nap ismét a BP5 lépett pályára az elsőként, ellenfelük pedig a PixelFire volt. A meccs első kilenc köre után csupán egy kör volt a differencia a két csapat között, a félidő végére azonban beerősített a BP5, és 11-4-es állással fordultak a második félidőre.

Ezután a második pisztolykört megnyervén további három kört tudhatott magáénak a Budapest Five, és csupán egy kört engedvén ellenfelüknek, 16-5-re megnyerték az összecsapást.

G.I.W.U vs. GAMERZONE.GG

Bár az első két kört behúzta a GAMERZONE, előnyüket sokáig nem tudták megtartani, –sőt, a God Is With Us ellépett 11-3-ra is, azonban az utolsó kört megszerezve itt is egy 11-4-es félidő alakult ki. A második pisztolykört csakugyan gbkék nyerték, lendületük azonban itt sem tartott olyan sokáig, hiszen kapásból három kört is elbuktak. 14-6-nál viszont összeszedték magukat Tishlerék, és sikerült 14-12-re is visszajönniük, amihez blaZe egy gyönyörű AWP ötössel is hozzájárult.

A mérkőzést végül bocoék nyerték meg 16-12-re, a GAMERZONE pedig már másodszor veszített mérkőzést úgy, hogy majdnem sikerült a "comeback" ellenfelük ellen.

REVOLTE vs. JÖTTÜNK, LÁTTUNK, NYERTÜNK

A szerdai nap harmadik mérkőzésén a REVOLTE jól kezdett, ezt támasztja alá az alábbi megmozdulás Barcode-tól is. A labda folyamatosan pattogott a két csapat között, hol a JLNY-nél, hol a REVOLTE-nál volt ez előny, a félidőt végük kolorék nyerték 9-6-ra.

A második félidő első négy körét még testvériesen elosztották egymás között a felek, a hajrában azonban a REVOLTE nagyon összekapta magát, és zsinórban nyert öt körrel 16-8-ra végül lezárta az MNEB első Dust 2-őn zajló meccsét.

HOP ESPORT vs. NICE GAMING

A napot végül a HoP eSport és az N6 Gaming csapatai zárták, mely a keddi nap alapján talán a legkiegyensúlyozottabb mérkőzés lehetett volna, SzarvasMarháék ezt azonban máshogy gondolták.

A 9-6-os félidőt követően a Nice Gaming a második játékrészben csupán egy kört tudott megnyerni, így a HoP eSport ismét 16-7-re tudott diadalmaskodni, –csakúgy, mint a PixelFire ellen kedden. A győzelem után SzarvasMarha értékelte röviden második győzelmüket:

"A meccsre felkészültünk, ha nem is konkrét demózással, de tudtuk hogy milyen stílust képviselnek. Próbáltunk a 0:20-as körök ellen tudatosan játszani, ami nem mindig jött be. Ennek ellenére így is 9-6-al fordultunk, ami nem rossz ha azt nézzük, hogy két kört buktunk eddig két meccs alatt terror oldalon."

Az első hét után Tigene és SzarvasMarha vezetik a k/d statisztikát. Előbbi 2.06, utóbbi 2.0-val végzett az első hét után. A nyitó lövéseket tekintve, pedig SzarvasMarha vezeti a tabellát, ugyanis 13 alkalommal sikerült elsőként fragelnie. 

Tabella jelenlegi állása:

A második hét első napjának párosításai:

A soron következő harmadik meccsnap jövőhét kedden fog zajlani 19:00-tól, melyről természetesen élő közvetítéssel is szolgálunk az alábbi Twitch csatornán!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!