Titánok harcával és veteránok összecsapásával folytatódnak az MNEB küzdelmei

Titánok harcával és veteránok összecsapásával folytatódnak az MNEB küzdelmei

Az MNEB K&H Hearthstone bajnoksága folytatódik. Ezúttal CheeseHead Robággal, RangoB Bullbencével néz farkasszemet!

Az MNEB K&H Hearthstone bajnokságának első mérkőzésnapján csak öten maradtak veretlenek. Ha lemaradtatok volna a mérkőzésekről, olvassátok el összefoglalónkat!

A második mérkőzésnap ismét tizenhat parázs párharc alakult ki, amiből ismét kettőt követhettek figyelemmel az E1 TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján.

Nézd meg esporthuhs élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

19:00-tól a One Piece Esports játékosát, az eddig veretlen CheeseHeadet és ellenfelét a LvL Up Esports Hearthstone csapatának managerét, irányítóját, szellemi vezetőjét Robágot követhetitek, ahogy megpróbálnak felülkerekedni a másikon. Mindketten tapasztalt "vén rókák" a magyar HS közösségben, rengeteg hazai versenyen csillogtatták már meg a tudásukat.

CheeseHead paklijai

Robág paklijai

Nincs két azonos változat a nyolc választott pakli között, ezért biztosan nem kell pénzfeldobásos mirror meccsekre számítani.

21:00-tól a RIFT Esports két titánja, a mezőny legfiatalabb játékosai csapnak össze. RangoB és Bullbence is 1-1 győzelemmel, illetve vereséggel kezdte a hetet, ezért mindketten megízlelhették már a siker ízét. A 16 és 17 éves srácok a hazai Hearthstone közösség új csillagai, akik megérdemelten jutottak be az MNEB alapszakaszába.

RangoB paklijai

Bullbence paklijai

Az Even Shaman és az Odd Rogue sem tartozik a legnépszerűbb paklik közé a leadott listákban, ezért mindenképp nézzétek meg az összecsapást, mert különlegességekből nem lesz hiány.

Az összes mérkőzés alakulását folyamatosan követhetitek az ESL oldalán, ne maradjatok le a kedvenceitek sikereiről!

 

Szurkoljatok a kedvenceiteknek és tanuljatok Magyarország legjobb kártyásaitól az MNEB K&H Hearthstone bajnokság második napján is!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!