Az 1.4-ig van időd a Holiday Ops jutalmait felhasználni!

Az 1.4-ig van időd a Holiday Ops jutalmait felhasználni!

A nagy kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, hogy vajon meddig kell felhasználni a Holiday Ops 2019 jutalmait.

A Holiday Ops 2019-nek vége, és egyre közeleg az 1.4 kiadása, –bár egyelőre konkrétan nem tudni, hogy mikor érkezik a frissítés a rendes szerverre. A kérdés, amit szinte mindenki feltett a napokban, hogy meddig lehet felhasználni a kedvezményeket?

Bónuszok és árkedvezmények

Az 1.4-ig ki kell választanod, hogy melyik járműre szeretnéd igénybe venni az árkedvezményt. Azt még nem tudjuk, hogy az 1.4-et mikor adják ki, de a határidő után a fel nem használt kedvezmények elvésznek. Ezeket a bónuszokat egyszer lehet felhasználni, és ha azonos járműre több árkedvezményed is van egyszerre, akkor mindig a legnagyobbat veszi figyelembe a rendszer, –tehát az árkedvezmények nem összevonhatóak.

Női legénységi tagok és Simon Claws

A női legénységi tagok, azaz Judy Snow, Jane White, Jade Winters és Jean Chillwin, valamint a nagy dobozokból megszerezhető Simon Claws örökre toborozható maradnak. Ha ki szeretnéd őket választani, akkor menj a barakkokra, és bal oldali menüsornál kattints az újoncokra. Kattints valamelyikre, és innentől már csak a nemzetét, a jármű típusát, magát a járművet és a szerepkörét kell megadnod.

A Holiday Ops 2019 egy remek esemény volt, és biztosak vagyunk benne, hogy innentől csak még jobbak lesznek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.