MNEB 2. nap: CheeseHead egyedüli veretleniként a tabella élén

MNEB 2. nap: CheeseHead egyedüli veretleniként a tabella élén

AZ MNEB K&H Hearthstone bajnokságában már csak egy játékos mondhatja el magáról, hogy nem talált legyőzőre!

Ismét tizenhat mérkőzést játszottak le az MNEB K&H Hearthstone bajnokságában. A második meccsnap után azonban már csak egy legény van talpon a vidéken. CheeseHead még mindig nem találta meg a kriptonitját, –összefoglaljuk a tegnapi nap történéseit!

CheeseHead - Robág

A One Piece eSports tapasztalt versenyzője csapott össze a LvL Up Esports fenegyerekével. CheeseHead és Robág már nagyon régóta meghatározó alakja a hazai versenyszcénának, de mindössze ez a második alkalom, hogy élesben vívhattak meg egymással. CheeseHead biztosra ment, és kitiltotta Robágtól a közkedvelt Huntert, amíg Robág a Control Priestet vette el CheeseHeadtől. Az első mérkőzésen a Malygos Druiddal indult neki CheeseHead, –és ez a választás be is jött, mivel sikerült két vállra fektetnie Robág Big Spell Mage pakliját. Agresszíven kijött korán az Alexstrasza és sikerült betörnie a Twig, the World Treet is, ami után nem volt ideje Robágnak stabilizálnia magát. A második meccsre jöhetett a counter deck, az Odd Warrior gyakorlatilag túl jó helyzetből várhatta a Druidot. Ez be is igazolódott és 1-1-re módosult az állás. Az Odd Warriorra CheeseHead pickelhetett és adta magát, hogy az OTK Paladint húzza elő a maradék két paklija közül, mivel a Warriornak elenyésző esélye van Utherrel szemben. Be is igazolódott a papírforma és Robág teljesen kiszolgáltatott helyzetben volt végig a meccs során. Már csak egy győzelem kellett CheeseHeadnek és az OTK vs. Even Paladin meccsen ismét a One Piece játékosának jött ki a lépés jobban. Hiába gyorsabb és tempósabb az Even változat, folyamatosan jól húzott CheeseHead és Robág hiába tett meg mindent a győzelemért két nyolc manás lap általában nem túl jó a kezdőkézben, –így végül vereséggel távozott az asztaltól.

Győztes: CheeseHead

 

RangoB - Bullbence

A nap második streamelt meccsén a RIFT Esports két ifjú titánja nézett farkasszemet egymással. A mezőny legfiatalabb játékosai azonban nagyon hamar lerendezték egymás között a mérkőzéseket, ugyanis RangoB végig hibátlanul húzott, amíg Bullbence szinte minden pillanatban hátrányban volt. RangoB Secret Huntere először Bullbence Secret Hunterét gyorsulta le, köszönhetően egy meghízott Hiénának, utána a szörnyen rosszul húzó Odd Rogue-nak nem adott esélyt, végül az Even Warlockot is két vállra fektette. Sima 3-0-val húzta be a győzelmet RangoB, Bullbence hiába próbálkozott, most nem volt mellette az RNG.

Győztes: RangoB

A második meccsnapon nem csak CheeseHead zárt 2-0-val. Exigo, TrawnAdmiral és Hulkeinstein is két győzelmet véshetett fel a neve mellé, a LvL Up játékosa értékelte is a tegnapi teljesítményét.

 

Az összes eredményt és a jelenlegi állást is mutatjuk, de fontos leszögezni, amit Hulkeinstein hangsúlyozott, hogy "ez nem egy sprint, hanem maraton". Négy mérkőzésen vannak túl a játékosok, még 26 van hátra!

A CheeseHead vs. Robág és RangoB vs. Bullbence mérkőzéseket visszanézhetitek az E1 TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján. Kövessétek be és jövő hétfőn 19:00-tól várunk titeket újra két nagyon izgalmasnak ígérkező összecsapással!

Nézd meg esporthuhs [HU] MNEB K&H Hearthstone Bajnokság - Második meccsnap című tartalmát a twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!