Régi térképek, amik igazán visszatérhetnének!

Régi térképek, amik igazán visszatérhetnének!

Térképek, amiket már régen eltávolítottak a játékból, de felújított verzióban szívesen viszontlátnánk őket!

A számos nagy visszatérő után itt lenne az ideje, hogy a korábban eltávolított térképek közül is visszategyenek párat. Összeállításunkban arra törekedtünk, hogy főleg olyan régi pályákat vegyünk górcső alá, amik a közösség nagy része által kedveltek voltak.

Régi pályák, amiket szívesen viszont látnánk

Dragon's Ridge

Egyike az első keleti hangulatú pályáknak, ami számos kerülő manőverre adott lehetőséget, –annak ellenére, hogy bizonyos pontjain erősen érződött a csőpálya effektus. Egy emlékezetes térkép, amiért tényleg kár.

Northwest

Hangulatos, és persze számos lehetőséget magában rejtő térkép, amin gyakorlatilag minden egység megtalálta számításait. A vasúti rész a közepes tankok játszótere volt, a déli völgyben a nehéz tankok dühöngtek, –de a tüzérek is esélyhez jutottak, ha jól helyezkedtek.

Severogorsk

Severogorsk, a téli falu. A korábbiakhoz hasonlóan a pálya felépítése telitalálat volt: lehetővé tette a legkülönbözőbb megkerülő manővereket, aminek fontosságát azért hangsúlyozzuk ilyen nyomatékosan cikkünkben, mert ez kell ahhoz, hogy a prémium lőszer használatának szükségességét elkerülhessük egy szemből jól védett egység ellen.

South Coast

Kalandozzunk el a mediterránra, és ismerjük meg South Coastot. A térkép támadásra és védekezésre egyaránt pompás volt. A videóban tisztán kivehető, hogy a campelő egységek –bár meglephetnek egy-két tankot–, de hosszútávon rendelkezésre állnak olyan pozíciók, ahonnan kirobbanthatóak a védekező harckocsik.

Te melyik régi pályát látnád szívesen újra a játékban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.