Mi a fontosabb egy profi számára, az egér minősége vagy a színe?

Ami nem világít az nem gamer, ezt mind tudjuk, na és ami rózsaszín?

Biztosan emlékeztek rá, hogy tavaly decemberben rchl a Zowie Divina PUBG Invitational versenyen vett rész Sanghajban. A kifejezetten női játékosoknak szervezett verseny mellé egy saját egér is dukál, ez a Zowie Divina széria amit kifejezetten női versenyzőknek ajánl a gyártó.

Észre vettünk azonban egy érdekességet a napokban zajló IEM Katowice Minor mérkőzéseinek fényképein, nevezetesen, hogy több profi játékos is ezt a "női" egeret használja, sőt, picit visszanéztük a fotókat és nem csak Dosia vagy huNter, a Valiance játékosa, de a FaZe irányítója, NiKo is ezt az egeret használja, már a 2018-as IEM Chicago versenyen is láthattuk kezében.

Dosia talpig rózsaszínbenHuNter azért egérpadnak a babakéket választotta

Kétségtelenül egy remek minőségű, profi egérről van szó, ugyanakkor kicsit vicces Dosia-nál egy rózsaszín egeret és a hozzá tartozó ugyanilyen szép egérpadot látni. A magyarázat rém egyszerű lehet, mindannyian a széria kisebb méretű egerét használják, könnyen elképzelhető, hogy egyszerűen ezt az egeret találták a kezükhöz leginkább illőnek.

Kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek. Vásárolnátok rózsaszín vagy babakék egeret ha a számotokra tökéletes típus csak ilyen színben elérhető vagy inkább tovább keresgélnétek az egerek között?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!