Heti MNEB K&H MVP-k: a THR játékosai több ösvényen is kitűntek!

Heti MNEB K&H MVP-k: a THR játékosai több ösvényen is kitűntek!

League of Legends - Egy hét elteltével nézzük, eddig kik voltak a legjobb játékosok az MNEB K&H LoL bajnokságán!

A legszebb pillanatok mellett nem mehetünk el a legjobb játékosok mellett sem, hiszen mindenki próbálta a legjobbat nyújtani az első héten. A 8 csapatnak összesen 8 mérkőzés állt a rendelkezésükre, hogy bizonyítsanak az első héten, –mi pedig megnéztük a statisztikákat és kiválasztottunk minden egyes pozícióra egy-egy embert, aki a legjobban teljesített szerintünk! Minden egyes pozícióban két-három mutatót néztünk, ami az adott szerepre talán a legfontosabb. Ne is húzzuk tovább a szót, nézzük a játékosokat!
01
A felső ösvényen az első héten szerintünk a Plague cserejátékosa, Fokk bizonyult a legjobbnak. Két meccs alatt összesen 13-as KDA-t szedett össze, ezzel toronymagasan vezeti a mezőnyt, a többi játékos még a 10-et sem érte el. Emellett az átlagos farmja is 228, ezzel a harmadik. Sejuanival és Urgottal érte el ezeket az eredményeket.
0203
A dzsungelben szintén egy cserejátékos remekelt leginkább; ő nem más, mint a THR-ben játszó Hipoooo. 6,8-as KDA-t pakolt össze Elise-szel és Kha'Zix-szal, ezzel abszolút az első, 5 fölött csak egy játékos volt. A gyilkosságokban pedig 69,39%-ban vett részt, ebben a tekintetben csak egy ember előzte meg, de ott eleve kevés gyilkosságról beszélhetünk.0405
A középső ösvény legjobbja szintén egy THR-es. Cuhi kiemelkedően teljesített mindkét meccsén, az első ráadásul még pentázott is Aatroxszal, míg a másodikon triplázott Ryze-zal. Ez egy 11,5-es KDA-ra volt elég. Farmban kissé elmaradt a  többiektől, a hősökre osztott sebzésben pedig harmadikként futott be, –átlagosan 16400-szal.
0607
A lövészek terén nagyon nehéz dolgunk volt, mert több játékos más-más tekintetben tűnt ki a mezőnyből. Végezetül a KDA-t vettük a legfontosabbnak, bár a játék nem csak erről szól. A KDA alapján pedig az AGW-s kisze bizonyult a legjobbnak, két Ezreal meccs után 5,8-as KDA-t szedett össze.
0809
A támogatóknál azt hiszem nem volt nagy meglepetés, hogy az egész ligában a legtöbbet elért játékos tűnt ki, azaz THR Hybrid. 33-as KDA-t hozott össze két meccs alatt, mindkét alkalommal Karmával, meccsenként pedig átlagosan 28 wardot tett le. Ez nem feltétlenül a legtöbb, de amikor a csapatod ekkora előnnyel dolgozik, a szükség is kisebb.
10ssss

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!