25 különböző paklival vágunk bele a második hét küzdelmeibe

A Hunterstone továbbra is megmaradt, de a Paladinok alig maradnak már el. Az OTK paklikra érdemes figyelni az MNEB K&H Hearthstone bajnokságának második hetén!

Újabb izgalmas és parázs összecsapásokkal folytatódik a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság K&H Hearthstone versenye. Az első hét tapasztalatait összegyűjtötték és elemezték a versenyzők, –és mind a 16-an úgy döntöttek, hogy legalább egy decken módosítanak erre a hétre. Ahogy az első héten, úgy most is az egy csapatban játszó kártyások hasonló összeállításokkal készültek, a "szólóban" indulók azonban teljesen eltérő taktikát képviselnek. Mutatjuk a lineupokat, amik közül most is négyet élőben megnézhettek akció közben az E1TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján!

PenhaDani - exigo és Sischo - Kulshedra

Két összecsapást mutatunk élőben az első meccsnapról, amik közül mindkettőt érdemes lesz majd követni. Az elsőn hazánk két legeredményesebb Hearthstone játékosa küzd meg egymással. Exigo két hétvégével ezelőtt még a HCT Winter Playoffon küzdött Európai legjobbjai ellen, de most már minden erejével az MNEB-re koncentrálhat. PenhaDani felemás teljesítménnyel zárta az első négy párharcot, most rögtön a nyitómeccsen exigo ellen mutathatja meg, hogy miért az egyik nagy esélyese a versenynek.

PenhaDani paklijai

exigo paklijai

A nap második mérkőzésén az MNEB Osztályozó Kupa negyedik helyezettje Sischo és a Barcraft Szeged tapasztalt versenyzője Kulshedra néz farkasszemet egymással. Jelenleg mindketten a tabella alsó negyedében helyezkednek el, –de most itt van előttük is az alkalom, hogy felzárkózzanak az élmezőnyhöz.

Sischo paklijai

Kulshedra paklijai

A mezőnyben ismét a Hunter dominál, de már csak egy játékos van, aki nem Hunterrel + Paladinnal vág neki a meccseknek. A mezőny végén ismét a Shaman kullog, de a Druidban és a Mage-ben sem bíznak a játékosok.

Egyértelműen kijelenthető, hogy a legnagyobb nyertesei az új hétnek az OTK paklik. A Paladin és a Mecha'thun Warlock mellett a Clone Priestre érdemes figyelni. A vesztesek között az Even Paladint, az Even Warlockot és a Warriorokat találjuk. Őket most inkább félretették a versenyzők. A Mecha'thun Warlock ladderen is egyre nagyobb szeletet követel magának a "metatortából", előfordulhat, hogy az MNEB lineupokban is egyre sűrűbben találkozhatunk majd vele. A Malygos Druidot már csak CheeseHead, az éllovas tartotta meg, –kíváncsian várhatjuk, hogy ismét sikerül-e 4-0-znia a One Piece eSports játékosának.

Az összes játékos pakliját megtaláljátok a képekre kattintva, a galériában!

Az eseményeket továbbra is minden hétfőn és csütörtökön 19:00-s kezdéssel követhetiek az E1 TV Hearthstone Twitch csatornáján!

Nézd meg esporthuhs élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!