Bukott Troll bajnokok és veszélytelen Loák: már nagyon várják a rotációt

Bukott Troll bajnokok és veszélytelen Loák: már nagyon várják a rotációt

A Rastakhan's Loái és Troll bajnokai felemásan teljesítenek a Hearthstone jelenlegi Standard metájában!

Tizennyolc legendás kártyával frissítette a Blizzard a Hearthstone legutóbbi kiegészítőjében az egyes Classokat. A Rastakhan's Rumble legnagyobb húzónevei közé tartoztak a Troll bajnokok és a Loák, amik végre a Warcraft világát hozták el ismét a mesekártyázás világába. Ha megnézzük a teljesítményét ezeknek a speciális és egyedi kártyáknak a kezdeti mosoly gyorsan eltűnhet az arcunkról, mivel a tizennyolc lapból mindössze három (!) érzi magát otthonosan a Standard metában jelenleg. A maradék tizenöt lény egyelőre arra vár, hogy valamilyen módon (rotáció, nerfek) felboruljanak az erőviszonyok. Nézzük meg a legjobbakat és vessünk egy pillantást a "futottak még" kategóriára is!

Shirvallah, the Tiger

Nagy jövő előtt áll a lassabb Paladin paklik pillére. OTK, Deathrattle, vagy Control? Mindháromban kötelező elem a 25 manás Tigris, ami egyszerűen nagyszerű képességekkel és értékekkel rendelkezik. Nincs más dolgunk, mint olcsón kipattintani és rögtön mi érezhetjük magunkat nyeregben.

Népszerűség: paklik 4,9 százalékában szerepel

Kijátszás után: 64,2 százalékban nyer a pakli

Jan'alai, the Dragonhawk

Az Odd Mage egyelőre egy erős Tier 2-es szintet képvisel a Standardban és a versenyeken sem jobb a helyzet. Működget, de nem az igazi. Ettől függetlenül a játékosok előszeretettel próbálgatják Jan'alai-t a Big Spell, Odd Control és más lassabb paklikban.

Népszerűség: paklik 5,3 százalékában szerepel

Kijátszás után: 62,5 százalékban nyer a pakli

Zul'jin

Kiemelkedik a tömegből Zul'jin alakja. Az egyetlen Hős kártya a Rastakhan's szettből egyértelműen a legjobb lapnak számít a kiegészítőből. Erős és még erősebb lehet, ha elveszíti a Vadász Deathstalker Rexxart. Addig rettegjetek a félszemű és félkarú harcostól, mivel a Spell és Secret változatokban is feltűnik.

Népszerűség: paklik 13,7 százalékában szerepel

Kijátszás után: 56,6 százalékban nyer a pakli

A többi legendás Loa és Troll bajnok egyszerűen nem elég jó. Próbálkoznak köréjük paklikat építeni, de ezek megragadnak az off-meta szintjén. Ettől függetlenül nem kell még temetni őket, mivel az áprilisi rotáció után felértékelődhetnek a képességeik és könnyedén előfordulhat, hogy a semmiből lesznek a legjobbak. Elég csak a King Togwaggle-re gondolni, ami sehol sem volt a megjelenésekor, de a kedvező változásoknak köszönhetően a mai napig top Tier-be tartozik a Mill Druid.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!