Jó pár vaulttal és kevesebb repülővel érkezhet a mai frissítés

Nem csak a vaultok érkeznek, de a shieldek és a mozgást segítő tárgyak is változnak.

Újabb hét, újabb Fortnite frissítés, ami az előző, gigantikusnak mondható 7.20 miatt csak egy tartalomfrissítést lesz. A "csak" szót viszont megint idézőjelbe kell tenni, hiszen Eric Williamson, a játék vezető dizájnere előre elárult nekünk pár dolgot a délután érkező frissítésről:

"Ezen a héten kicsit alakítunk a shieldek elérhetőségén, csökkentjük a mozgást segítő tárgyak és járművek spawn arányát, emellett pedig érkezik jó pár vault is... mint például a Quad Launcher."

Abban tehát biztosak lehetünk, hogy növelik a páncélok elérhetőségét, –amiért már régóta könyörgött a közösség, mivel a renget újonnan érkező tárgy egyszerűen "megfertőzte" a chesteket és a padlót, emiatt pedig néha egész városokban nem találhattunk shieldet, ha egy kicsit szerencsétlenek voltunk. Ezen valamennyit javítottak a zombik, hiszen sokkal könnyebb lett visszatölteni az életünket, de végre az Epic is belátta, hogy ezen javítani kell.

A mozgást segítő tárgyak és a járművek gyengítése már egy ideje a levegőben lógott, mivel valljuk be, a viharba már csak az tudott belehalni, aki akart. A Quaddal és a repülővel is könnyedén repülhetünk, míg a Zip Line, a Glider és a lufi is iszonyat gyorssá tett minket. Nem lepődnénk meg ha valamelyik tárgy, vagy jármű távozna a játékból.

Végül, de nem utolsó sorban pedig az előbb említett Vaultok is érdekesek lehetnek, hiszen a Quad Launcher mellett sokan a repülő és a boombox kikerülését jósolják, –bár utóbbira jóval nagyobb esélyt látunk, hisz az új frissítés óta már érdekes bugok is tarkítják a működését.

Délután 2-kor tehát érkezik a frissítés, ami a fentiek mellett még a hóember tárgyat is tartalmazza majd. A pontos adatokat és változásokat természetesen nálunk is megtaláljátok magyar nyelven.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!