Shaman cosplayer Paladin fiesztázta le Asmodait: válaszként Legend 1-ig ment a streamer

Shaman cosplayer Paladin fiesztázta le Asmodait: válaszként Legend 1-ig ment a streamer

A Heathstone szépsége, hogy bármi megtörténhet. Asmodai saját bőrén tapasztalta meg milyen érzés, mikor az "RNG" az ellenfélt szolgálja!

"Ami megtörténhet, az meg fog történni." Asmodai páholyból nézhette végig, hogy milyen az, amikor egy Odd Paladin átszellemül Shamanná és olyan előadást mutat be, amit még a Sydney Operaházban is álló ovációval fogadnának a legvérmesebb színházkritikusok is.

A páratlan mechanikára épülő Paladinban egyre gyakrabban tűnik fel újra a Witch's Cauldron, amiből rengeteg véletlenszerű Shaman varázslattal termelheti újra a győzelmi faktorokat és nem csak a Hero Powerből és a Stonehill Defenderből kapott Tirionból áll a repertoár. A Storm Bringer minden az asztalon pihenő lényt átváltoztat egy legendás fenevaddá. Általában a Lorewalker Cho és Tyrantus között ugrál az RNG, de Asmodai ellen azért nem szégyellte behúzni a Malygost és az Archmage Antonidast. Ehhez az őrületes kombóhoz természetesen sebző varázslatra is szükség volt, de ebben sem szenvedett hiányt, ugyanis a Forked Lightninggal majdnem tökéletesen leparancsolta a kispadra a Lich Kinget és a Witchwood Grizzly-t. Érthető Asmodai reakciója, nem sűrűn kap ki az ember egy Paladin testű, Shaman lelkű ellenféltől.

Asmodait nem törte meg ez a vereség és streamen kívül behúzta a Legend 1-et a kedvenc Clone Priest paklijával.

Asmodai's Legend #1 Clone Priest

Kód: AAECAa0GCgm0A9MKvsgC5swCws4C8vECgvcCoIADjYIDCpcCoQTRwQLYwQLlzALwzwLo0ALj6QKf6wKXhwMA

Nem véletlen a Clone Priest egyre nagyobb népszerűsége, mivel akár már a hatodik körben is kipörgethető a Zerek's Cloning Gallery, ha a csillagok együttállása pozitív sugarakkal simogatja a Hearthstone sötétjében megbújó Ben Brode hasát.

Ti is bátran rakjátok össze a paklit, ha valódi kihívásra vágytok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!