Az életlopást a törvény bünteti, de a Lifesteal Zoolock mindig megússza valahogy

Az életlopást a törvény bünteti, de a Lifesteal Zoolock mindig megússza valahogy

A Zoolock kezdi elveszíti a népszerűségét, de a Hearthstone-ból nem lehet csak úgy elűzni ez a decket. Lifesteal Zoolockra haraptak rá az off-meta rajongók!

A Heal Zoolock a semmiből robbant be a köztudatba, –és vált szerves részévé a Standard metának. A Voodoo Doctor, a Happy Ghoul és a Lightwarden hármasa felrepítette a Tier 1 legjobbjai közé a decket, de az elmúlt hónapban nem sok vizet zavart már a rengeteg olcsó lényre támaszkodó koncepció. A rajongók azonban nem hagyják, hogy kikopjon a köztudatból kedvenc Warlock paklijuk, ezért rögtön ráharaptak HooliganPolygon ötletére. Mutatjuk a Lifesteal Zoolockot!

HooliganPolygon's Lifesteal Zoolock

Kód: AAECAf0GArcEoIADDrYHzgfCCPcMysMCrs0Cn84C8tAC0eEClugChuwC9uwC4O8C14kDAA==

Voodoo Doctor helyett megjelentek a Lifesteales lények, és rögtön majdnem egy tucatot is kapunk ebből a fajtából. Swamp Leech, Cheaky Anklebiter, Vicious Scalehide, Pumpkin Peasant és Zilliax magától képes ellopni az életerőt, a Corpsetakerek csak az esetek nagyjából 95 százalékában szintén rendelkezik Lifesteallel. Melléjük természetes kihagyhatatlan a 3 (azaz 0) manás Happy Ghoul és a Lightwarden, –ami pillanatok alatt megszaladhat. 

De mit keres a Hellfire a pakliban? Kézből sebzésben elég gyengén teljesít ez a Lifesteal Zoolock, ezért kell valami plusz kivégző varázslat a Soulfire-ök mellé. Ideális esetben 6 manából ki tudunk préselni 11 sebzést, –ha a szerencse is pártunkat fogja. A taktikában nem kell újdonságokat keresni; ami világít az általában jól mutat az asztalon is. Legtöbbet a mulligannél és az első körökben kell gondolkodni, mivel itt vannak két dropok, nem úgy, mint a Prince Kelesethes Standard Heal Zoolock esetében.

Ti adtok egy esélyt ennek a koncepciónak?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!