Végletekig kiélezett mérkőzéseket hozott a harmadik meccsnap

Végletekig kiélezett mérkőzéseket hozott a harmadik meccsnap

Elképesztően izgalmas 3-0-át és egy maratoni párharcot követhettünk élőben az MNEB K&H Hearthstone bajnokságának harmadik napján!

Két elképesztően izgalmas mérkőzéssel folytatódtak a Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság K&H Hearthstone versenyének küzdelmei. Először exigo és PenhaDani csapott össze, majd Sischo és Kulshedra tett meg mindent a győzelem megszerzéséért. Összefoglaltuk a harmadik mérkőzésnap legfontosabb eseményeit!

PenhaDani - exigo

Hazánk két legeredményesebb versenyjátékosa először találkozott egymással az MNEB maratoni alapszakaszában. PenhaDaninál benn maradt a Quest Rogue, ami végzetes döntésnek bizonyult. Az első mérkőzésen exigo bevállalta, hogy az Odd Quest Warriorral veszi fel a kesztyűt a már kétszeresen nerfelt Quest Rogue-gal szemben, de végül hiába húzott szörnyen PenhaDani és ezzel adta meg az esélyt a Warriornak, az 50 százalék nem jött be exigonak. Nem mehetünk el amellett, hogy elégett a második Brawl és a Blakcwald Pixie, amikkel meg lehetett volna a győzelem.

A második mérkőzésen a Secret Hunter emelt falat a Quest Rogue elé, de hiába 70-30-as a matchup Rexxar javára, egyszerűen PenhaDanival nem lehetett bírni. A 6. körben már kész volt a Quest és exigo lépéshátrányba került. A késői szakaszban ismét ott volt az esély exigo előtt, de a szerencse ismételten elpártolt tőle.

Az utolsó meccsen érvényesült a papírforma és a Towaggle Druidnak a fehér zászló lengetésén kívül nem volt más lehetősége a meccs alakulásának befolyásolására. Mindkét játékos a maximumot nyújtotta, de a Quest Rogue-on nem lehetett fogást találni.

Győztes: PenhaDani

Sischo - Kulshedra

Az alsóházi rangadón a Barcraft Szeged játékosa Kulshedra és az elmúlt hónapokban berobbant Sischo küzdött meg egymással. Kulshedrától kikerült a Quest Rogue, amíg Sischoa Hunternek intett búcsút. A Cube Lock az első mérkőzésen hibátlan húzással és kiváló játékkal esélyt sem adott az OTK Paladinnak, de a második meccsen elszabadult a pokol. Az Odd Control Warrior és a Cube Lock maratoni mérkőzésen csapott össze és ennyi Direhorn Matriarchot szerintem még sosem láttunk éles mérkőzésen.

 

A harmadik meccsen végül sikerült térde kényszeríteni a Cube Lockot a Control Priesttel, de az utolsó mérkőzésen már Anduin sem volt elég Kulshedra ellen. A Deathrattle Hunter körökön át egy King Krushra volt a győzelemtől, de végül a Zombeastek erejével sikerült behúznia a párharcot. Voltak hibák mindkét oldalon, de arra a Warrior vs. Lockra még nagyon sokáig emlékezni fogunk.

Győztes: Kulshedra

A mérkőzésnap további eredményeit is mutatjuk, csak hárman zártak hibátlan mérleggel.

CheeseHead, a One Piece eSports játékosa még mindig nem talált olyan ellenfelet, aki legyőzné, LvL Up Wuncler ismét egy 2-0-s napot zárt és RangoB, a RIFT színeiben hasonlóan jó napot tudhat maga mögött. Itt vannak a játékosok reakciói a tegnapi nap után!

 

 

A tabella élén CheeseHead már két meccs fórban van a mezőnnyel szemben, utána azonban nagyon szoros a verseny a dobogós helyekért. Exigo, Naerro, Wuncler, RangoB és Huby 4-2-vel áll hat meccs után, de még mindig nagyon messze a vége. 24 mérkőzés vár még mindenkire!

A bajnokság csütörtökön folytatódik, ismételten két mérkőzést követhettek élőben az E1TV Twitch Hearthstone csatornáján!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!