Kolor tarolt, míg Tigene inkább a társainak segített! - Statisztikák az MNEB első köréről

Kolor tarolt, míg Tigene inkább a társainak segített! - Statisztikák az MNEB első köréről

Megérkeztek az első heti számok az MNEB-ről – de vajon ki lőtte a legtöbbet?

Egy kicsit megkésve ugyan, de még a következő játéknapok előtt mutatjuk, ki és hogyan szerepelt bizonyos statisztikák alapján az első héten. Kiderül kinek lett a legtöbb frage, ki a clutch-ok királya, ki nyitja meg a lerakókat és még pár egyéb dolog. Csapjunk is bele a közepébe! 

A pályák terén nem lett túl széles a paletta, inferno-mirage-dust2  volt csak csupán, méghozzá 4-3-1 eloszlásban. Természetesen a csapatok próbálják mindig a legerősebb mapjukat játszani; a változatosság nem szempont számukra. Nézői szemmel ez nem mindig a legjobb, de gondoljunk arra, hogy itt látjuk a legszínvonalasabb játékot.  Na, de nézzük a játékosokat!

Big Big Boss (legtöbb kill): kolor - 58

Legnagyobb baiter (legkevesebb halál): Tigene - 18

Clutch KING: szpeem - 4

Rambo (legtöbb entry): Szarvasmarha - 13

A kegyelmes (legtöbb assist): Tigene - 14

HardCarry (legjobb K/D): Tigene - 2.06

A mártír (legtöbb plant): arbie - 5

A jelzők, amiket megadtam, természetesen közel sem minden esetben igazak. Ezenfelül jelenleg nem rendelkezünk kör alapú statisztikákkal, csupán pálya alapúakkal. Ez azt jelenti, hogy amennyiben valaki egy 30 körös meccsen lő 21 fraget, az meg fogja előzni azt, aki egy 16 körösön lő 20 fraget. Ez igaz minden másra is: a halálokra, assistokra, stb., szóval kérlek fenntartásokkal kezeljétek, mind az aggatott címeket, mind a statok által nyújtott betekintést. Mindent el fogunk követni, hogy ez megváltozzon mihamarább és jobb rálátást nyerjetek a játékosok különféle teljesítményeibe, a statisztikák által.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!