A Frontline játékmód visszatéréséről!

A Frontline játékmód visszatéréséről!

Már nem kell sokat várnunk az egyik legszimpatikusabb játékmód visszatérésére!

A Frontline az egyik legnépszerűbb játékmód a World of Tanks történetében, amit sajnos nem sokáig élvezhettünk, ugyanis a különféle optimalizációs problémák miatt még a legerősebb számítógépeken is jelentősen szaggatásokat tapasztalhattak a játékosok, -így aztán egy időre búcsút inthettünk neki. Remélhetőleg a valódi többmagos támogatás bevezetése megoldja a játékmód körüli problémákat, és 2019 első negyedévétől ismét élvezhetjük a Frontline csatákat.

Milyen lesz az új Frontline mód?

A pontos részletek még nem ismertek, de az biztos, hogy 2019 első negyedévében tér vissza, azaz legkésőbb márciusban már játszható lesz. A legfőbb változtatások a rövid és hosszú távú célok meghatározásában keresendő, azaz az egész évet átívelő eseménysorozatot az is élvezni fogja, aki csak időszakosan játssza, és az is, aki egész évben aktívan részt vesz rajta. A játékmenet változatlan marad, azaz a rangokat és a pontokat a csatában nyújtott teljesítményed után kapod, amikből később minél magasabb szintekre juthatsz, amik különféle bónuszokat (kredit, fogyócikkek) adnak. Összesen 30 ilyen szint van, amik elérése után elölről kezdheted a gyűjtögetést, -természetesen további jutalmakért.

Naptári hónaponként egy hétig lesz játszható

Minden hónapban egy héten keresztül válik elérhetővé a mód, és összesen tíz héten át mérhetjük össze tudásunkat ebben a csatatípusban. A harmincadik szint elérésekor korábban háromszor kezdhettünk újra a nyeremények gyűjtögetését, de ez a változtatásokkal tízre nő. Az úgynevezett Presztízs szintek elérése korlátlanul teljesíthető, azaz egy héten akár kétszer is elérheted a harmincadik szintet, ezáltal összesen két Presztízs szintet szerezve.

A Presztízs szintek után pontok járnak

A Presztízs szintek után járó pontokat különleges járművekre költhetjük el, amiket egyelőre rejtély fed, de a többmagos támogatás cikkünkben a T-62A mellett felbukkant egy T-62M, ami talán egyike lesz az új nyereményeknek.

A megújuló Frontline játékmód minden bizonnyal a korábbitól is izgalmasabb lesz, így aztán mi már alig várjuk, hogy harcba szállhassunk a nyereményekért!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.