XANTARES bemutatkozott a BIG színeiben, a compLexity játékosai nem köszönték meg amit a töröktől kaptak

XANTARES bemutatkozott a BIG színeiben, a compLexity játékosai nem köszönték meg amit a töröktől kaptak

Csapattársai is elismerően nyilatkoztak a török játékosról.

Nem csak a Cloud9 van remek formában a pénteken kezdődött ELEAGUE CS:GO Invitational versenyen, a BIG csapata is jól kezdte a versenyt, XANTARES pedig élete első meccsét játszotta a BIG zászlaja alatt. A cím után már nem nagy spoiler, fantasztikus formában játszott a török, mindenki elismerően beszélt a bemutatkozásáról.

Első ellenfelük a compLexity csapata volt, akiken túlzás nélkül átgázolt a BIG. Elég volt két pálya is, hogy eldőljön a Bo3-as meccs kimenetele és bár Overpass-on még tartotta magát az amerikai ötös, Cache-en már nem sokat tudtak tenni a BIG ellen. Az első pályán ha kicsit szorosabb első félidőt tudtak volna hozni a compLexity játékosai, vagy jobban ellépni ellenfelüktől a második játékrészben, talán meg is lehetett volna számukra Overpass, XANTARES azonban nem bízta a véletlenre már itt sem és egymaga megoldotta az A lerakó visszafoglalását, összességében pedig 4K-val zárta azt a kört.

"... Ha fejleszti az angoltudását könnyen odaérhet a világ 5 legjobb játékosa közé. Tagadhatatlanul tehetséges játékos. A gyakorlásainkon szinte minden meccsbe 35 fraget pakol, ez az amit nem igazán lehet megtanulni. Remélhetőleg gob b sikeresen vezeti őt be a csapatba és a rendszerünkbe, izgatottan várom a közös játékot vele." - olvasható a csapat AWP-s játékosa, Owen "smooya" Butterfield interjújában.

Bár XANTARES a hátán cipelte a csapatot a Cloud9 elleni mérkőzésen is, szoros pályákon, de végül az amerikai csapat bizonyult erősebbnek, így a BIG ma a FaZe ellen játszik, annak a meccsnek a nyertese pedig újra összecsaphat a Cloud9 játékosaival az ELEAGUE CS:GO Invitational döntőjében.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!