Gyönyörű kioShiMa ace - A Cloud9 átgázolt ellenfelein

Az ELEAGUE Invitational versenyén utasították maguk mögé a FaZe és a BIG játékosait.

Nem az iBUYPOWER Masters volt az egyetlen verseny az IEM Katowice Major előtt, ezen a hétvégén zajlik az ELEAGUE CS:GO Invitational versenye is, ahol ugyancsak kevés csapat képviseltette magát -az Astralis például nem fogadta el a meghívást- a meccsek viszont annál izgalmasabbak voltak.

Számomra meglepetés volt a Cloud9 szerepelése, elsőként a FaZe csapata ellen sikerült nyerniük egy roppant kiélezett mérkőzésen, ahol mindkét pályán hosszabbításra volt szükség. A döntőbe jutásért már a BIG csapata ellen játszottak, ahol megint csak elég volt két pálya, hogy a Bo3-as meccset a C9 nyerje meg. Azon a meccsen született ez a kioShiMa ace is, amit látva még a kommentátorok is kapkodták a levegőt. Nem bízta a véletlenre a francia játékos, az első két frag gránáttal született, a következő kettő pedig egy dupla lövés volt M4-gyel. Ahogy a mára már legendássá vált mondás tartja "kioShiMa volt a gond" csak ezúttal az ellenfelei szemében.

Az egész csapat remekül játszott, még a frissen igazolt Zellsis is, pedig a 20 éves játékos közel sincs hozzászokva, hogy LAN körülmények között, FaZe szintű csapatok ellen kell játszania. A Cloud9 így már a döntőben várja ellenfelét, ami megint csak vagy a FaZe vagy a BIG ötöse lesz. Kíváncsian várom mit hoz majd az a mérkőzés és, hogy a Cloud9 meg tudja-e tartani ezt a formáját a Majorre is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!