Ők az MNEB K&H LoL bajnokság harmadik hetének legjobb játékosai!

Ők az MNEB K&H LoL bajnokság harmadik hetének legjobb játékosai!

League of Legends - Ezen a héten minden mérkőzés lejátszásra került, amit egy dolgot jelent: újra hirdethetünk MVP-ket, azaz legértékesebb játékosokat a heti statisztikák alapján.

8 mérkőzést játszottak összesen az MNEB K&H LoL bajnokság harmadik hetén, –bátran jelenthetjük ki, hogy szoros pillanatokból és meglepő eredményekből nem volt hiány. Mi pedig ezúttal is megnéztük a játékosokat a számok alapján.

Egy kicsit más rendszert alakítottunk ki, ahol úgynevezett MVP pontokat vettük figyelembe. A felső ösvényen a KDA-t és a farmot vettük figyelembe. A dzsungelben a KDA-t és a százalékos gyilkosságokban való részvételi arányt. Miden és az ADC-k esetében három dolgot is vizsgáltunk: a KDA-t, a farmot és a kiosztott sebzést. Végül, de nem utolsó sorban a támogatóknál szintén a KDA szerepel, valamint a meccsenként elhelyezett őrszemek száma. Minden adat csak az e heti mérkőzésekre vonatkozik és az egyes mutatók súlyozva is lettek fontosságuk szempontjából. 

Az előbb említettek alapján pedig az MNEB K&H LoL bajnokság harmadik hetének legjobbjai a következők pozíció szerint.

A felső ösvényt ezúttal a RIFT toposa, Kubu dominálta, aki 3,7-es KDA-t szedett össze és mellette 333,5-et farmolt meccsenként átlagosan. 

A dzsungelt a harmadik héten az AGW-s Rabbano uralta 5,4-es KDA-jával, és 66%-os gyilkosságokban való részvételi arányával.

A középső ösvényen szoros harc alakult ki az első helyért, de végül nem sokkal Meight lett az első a WILD-ból chrisie előtt. Meight 2,8-as KDA-val, 324-es farmátlaggal és meccsenként 28500 kiosztott sebzéssel szerezte meg az első helyet.

A lövészek terén is egy WILD-os tudott kiemelkedni felemás eredményeik ellenére. Stiles kereken 3-as KDA-t, 325-ös átlag farmot és meccsenként 29300 kiosztott sebzést tett le az asztalra ezen a héten.

Végül, de nem utolsó sorban a támogatók versenyét ezúttal is Hybrid nyerte a THR-ből. A zzneB néven szereplő játékos 8-as KDA-val és meccsenként 40,5 elhelyezett őrszemmel lett az első.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!