FACEIT update - Végre sebeznek a csapattársaink molotovjai

FACEIT update - Végre sebeznek a csapattársaink molotovjai

A CS:GO egyik legnépszerűbb platformja is folyamatosan figyel a játékosok visszajelzéseire.

Nem csak a Valve-tól érkeznek frissítések a CS:GO-hoz, a FACEIT is kiadott most egy nagy csomagot, aminek javításait a játékosok visszajelzéseire reagálva dobták össze.

Fejlesztettek a teljes matchmaking algoritmuson, így sokkal pontosabban fogja összerakni a játékosokat egy-egy mérkőzésre, ezáltal kevesebb lesz az olyan eset amikor solo játékosok küzdenek kész csapatok ellen. Amennyiben egy csapat keres majd meccset magának, sokkal nagyobb eséllyel fogja őket összerakni szintén teljes felállások, vagy 3+2, 4+1 arányban összerakott csapatokkal. De a fejlesztés azt is jelenti, hogy ha például hárman barátokkal + két ismeretlennel mentek neki egy meccsnek, akkor az ellenfél csapata is ilyen összetételű lesz.

Egyértelműen a meccsek minőségének javítása a cél a FACEIT-nél, egyelőre a PREMIUM felhasználok meccseire, de később a FREE mérkőzésekre is érkezni fog a javítás, ami megszünteti az olyan csapatokat, amikben lvl 1-es és lvl 10-es játékosok is összekerültek. Így gyakorlatilag megszűnik a profilok boostolásának lehetősége. Főként az európai játékosok visszajelzéseire alapozva, a FREE matchmaking-ben javítottak a szerverek eloszlásán, mostantól egy átlag érték alapján választja ki a rendszer a legalacsonyabb pinggel rendelkező szervert. És –habár csak teszt jelleggel–, de végre újra sebeznek csapattársaink molotovjai és gyújtógránátja; ez végre megszüntetni a tüzeken való átrongyolást, ami rengeteg játékosnak okozott fejfájást. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: blog.faceit.com

Kövess Minket!