Csúnya HoP vereséggel és egy maratoni REVOLTE győzelemmel folytatódott az MNEB - CS:GO Hetedik nap

Csúnya HoP vereséggel és egy maratoni REVOLTE győzelemmel folytatódott az MNEB - CS:GO Hetedik nap

Az első élményeké volt a főszerep a hetedik napon, hisz a PixelFire az első pontjait –míg a liga az első hosszabbítását– élte át.

Elérkeztünk az MNEB CS:GO bajnokság félidejéhez, ami ezúttal pótolt minket minden elmaradt részletért. Ugyanis megérkezett a liga első hosszabbítása, –és még a PixelFire is megszerezte első pontjait– egy szoros győzelem keretein belül.

REVOLTE vs. BP5

A meccsnap egyértelmű rangadójának bizonyult a két titán összecsapása, hisz az edzőcsere óta remekül játszó BP5 a veretlen REVOLTE-tal kellett, hogy megküzdjön. Érdekes módon ezúttal Trainen csaptak össze a felek, egész végig fej-fej mellett haladva. Végül a második félidőben a BP5-nak sikerült kicsit elhúznia, de a meccspont csak nem akart összejönni. Végül a 28. körben mégis sikerült, –hirtelen pedig két körük is volt arra, hogy megszerezzék a veretlen REVOLTE skalpját. Ez végül viszont nem sikerült, hisz két remek támadás után kiegyenlítettek kolorék.

Részben ennek a gyönyörű Aaron triplának köszönhették a döntetlen kiharcolását a BP5-osok

Az első ráadás hasonló módon ment végbe, mint ahogy az egész meccset megszokhattuk;ü szállingóztak ide-oda a körök, de végül újabb döntetlen született. A második OT-ra viszont már habzó szájjal érkezett meg a REVOLTE és megmutatkozott, hogy remek aimerek vannak mindkét csapatban. A meccs utolsó körében viszont már nem találtak ellenszert gejmzilláék támadására, akik egy sikeres B foglalással lezárták a mérkőzést 22-20-ra. Az összecsapás után gabesson nyilatkozott nekünk a történtekről, a dupla hosszabbításos adrenalin azért igencsak meglátszott:

"Nagyon szépen játszottak T oldalon, meglátszik, hogy sokat gyakorolnak, jók voltak a dinamikus köreik is és a lassabb splitek is. A CT oldaluk förtelmes volt, ahogy nekünk is, viszont, ha tovább dolgoznak rajta, a következő meccsünkön végünk lehet. Vagy majd vétózzuk a traint, nem egyszerű mixként."

Team HoP vs. GIWU

A nap másik rangadóján a fiatalság és a tapasztalat küzdött meg egymással. Az előző fordulóig remek teljesítményt nyújtó HoP, a cseréhez folyamodó GIWU-val csapott össze. A mérkőzés hatalmas fölénnyel kezdődött csak nem a HoP, hanem a GIWU számára. Már a meccs elején tökéletesen támadtak V1CE-ék, így a félidő vége fele már 11-1-es állásnál várhatták a folytatást. Kory és boco hihetetlenül játszott, míg a HoP-ban jó páran nem találták a meccs ritmusát. A félidő végül 13-2-es GIWU parádéval végződött.

A második játékrészben azért megpróbált még visszajönni a meccsbe, de leginkább ismét Korynak köszönhetően ez egyszerűen lehetetlen volt, szinte mindent beadott neki, még ezt a hihetetlen wallbanget is:

A végeredmény 16-7 a GIWU javára, akik ma remekül játszottak és vétóztak, hiszen Overpass egy igen unortodox pálya a magyar profik körében.

További eredmények:

A tabella jelenlegi állása:

A nyolcadik meccsnap párosításai:

Holnap ismét várunk titeket 19:00-tól, a szokásos csatornán, a szokásos csapatokkal:

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!