Arty ellenes petíció egy jobb játékért!

Arty ellenes petíció egy jobb játékért!

A petíció célja, hogy a kizárólag tüzérséggel teljesíthető küldetéseket távolítsák el az új személyes kampányból.

A World of Tanks egyik legnagyobb rákfenéje a tüzérség, ami eleinte hihetetlenül magas sebzése miatt keserítette meg virtuális harckocsijaink életét, míg manapság a különösen hosszú kábítási mechanizmusukkal kergetnek szinte mindenkit az őrületbe.

A legújabb kezdeményezés célja nem az, hogy gyökerestül megváltoztassák az osztály működési mechanikáit, hanem csupán annyi, hogy távolítsák el a második személyes kampányból a kizárólag tüzérséggel teljesíthető küldetéseket, hogy azoknak, akik ellene vannak az osztálynak, ne kelljen kényszerből velük játszaniuk. Közvetett módon pedig elképzelhető, hogy a random csatákban drasztikusan csökkenne a számuk ennek hatására.

Töltsd ki az űrlapot!

A petíciót az alábbi linken keresztül töltheted ki. A neved és az e-mail címed megadása után az első opciót válaszd ki –hiszen így értesítést kapsz az eredményről–, míg a legutolsó kiválasztásával neved láthatatlan marad.

Cikkünk írásakor csupán 45-en írták alá a kezdeményezést, –de ha elég sokan csatlakoznak a kitöltők táborához, akkor talán fontolóra veszi a javaslatot a Wargaming.

Te beállsz a kezdeményezés mögé? Írd meg nekünk, hogy mit gondolsz a petícióról!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.