Megtalálta a Cold Blood a helyét: Legendbe ment az Even Pirate Rouge

Megtalálta a Cold Blood a helyét: Legendbe ment az Even Pirate Rouge

Páratlanból páros lett a Cold Blood, rögtön belepakolták az Even Pirate Rogue-ba. Ha már ott volt, Legendig mentek vele!

Nicholena hét nap alatt harmadik (!) alkalommal is kiütötte a Legendet. Ezúttal Viper Even Pirate Rogue pakliját vette elő, és szabta át kicsit a saját stílusára. Mivel a Cold Blood manaköltségét megnövelte a Blizzard, értelemszerű volt, hogy próbálkozni fognak vele az Even listákban, –de ilyen sima Legendre szerintem még a legjobbak sem számítottak. Mutatjuk a paklit, ami egyelőre még az off-meta szintet üti meg, de kitudja mire lesz képes a jövőben!

Nicholena's Legend Even Pirate Rogue

Kód: AAECAaIHBqQDtwSmzgLCzgLN9ALWjAMMtAGMApkCzQOKB+cHnM4C3NEClugC3+8Cqv8Cz4kDAA==

A kalózos, páros deck már próbálgatta a szárnyait korábban is, azonban ezt a verziót még sosem láthattuk. A Cold Blood érkezése miatt a Corpsetakerek gyakorlatilag Paladin szintű pusztításra képesek, mivel ebben a pakliban is képesek az ötödik körben 14, de akár 18 sebzésre is. Ehhez kell egy kis szerencse és egy passzív ellenfél, de a potenciál hatalmas csak ebben a szinergiában. Emellett a szokásos kalózokat találjuk meg, amikkel pillanatok alatt eláraszthatjuk a boardot, vagy kicsikarhatjuk a maximumot Captain Hooktuskból.

Hogy ne csak a kalózokra és az egy manás Daggerre építkezhessünk megjelentek a Fal'dorei Striderek és Cairne Bloodhoof, utóbbi a Mass Hysteria, előbbi a lassabb mérkőzéseken nyújt segítséget. Laphúzásból sincs hiány, a Cursed Castaway és a Ticket Scalper mellett nincs másra szükség. Kis plusz értékként a Grave Shambler is bekerült a deckbe, ami általában egy négy mana 5/5-ös testként érkezhet a boardra.

Nem túl drága a pakli, –de vannak benne olyan lapok, amik nem túl népszerűek, ezért kevesek gyűjteményében találhatóak meg. Off-meta szinten van egy formálódó metában, de jó lenne látni, hogy a Rogue nem kerül a Shaman mellé a süllyesztőbe az áprilisi rotációig.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!