XANTARES szinte egyedül földbe tiporta a G2-t a döntőben

Remek formában a BIG legfrissebb játékosa, kíváncsian várom a csapat Major szereplését.

Tegnap véget ért az IEM Sydney európai zárt selejtezője, a döntőben a BIG és a G2 csapott össze. Mindenki döntse el magának, hogy meglepetésnek számít-e még, ha két ilyen kaliberű csapat összecsapásából nem a G2 kerül ki győztesként, –ami itt sokkal érdekesebb szerintem, az XANTARES. A török játékos még tavaly decemberben csatlakozott a BIG csapatához, bemutatkozására pedig az idei ELEAGUE Invitational versenyen került sor. Bár sem ott, sem a WePlay! Lock and Load alkalmával nem remekelt a csapat, XANTARES mégis magasan kitűnik a többiek közül.

Kilenc mérkőzés van a BIG háta mögött idén és XANTARES szinte mindegyiken lehengerlő teljesítményt nyújtott, egyedül a FaZe és a HellRaisers ellen sikerültek be gyengébb pályák. Ahogy látjátok a statisztikáiból, a török játékosnak a legtöbb esetben nem a pluszos K/D arány a kérdés, hanem hogy eléri-e a +20-as arányt vagy megáll a "csekélyebbnek" mondható +10-es K/D rátánál.

A tegnapi G2 elleni mérkőzésen is XANTARES volt a szerver legjobbja, szegény franciáknak szinte esélye sem volt a török játékossal kiegészült BIG csapatával szemben. Az első pálya automatikus a BIG neve mellé került, hiszen ők a felső ágról jutottak a döntőbe, de a Bo5-ös meccs eldöntéséhez így is elég volt további két pálya (Cache 16-8, Mirage 16-12).

Mit gondoltok, hogyan fog szerepelni a jövőhéten induló Majorön a BIG; XANTARES ott is leülteti majd a teljes mezőnyt?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!