Kedvenc szurkolóinak állít emléket Boombl4 matricája

Kedvenc szurkolóinak állít emléket Boombl4 matricája

A fiatal, szinte a semmiből berobbant játékos már harmadik Major matricáját kapta meg.

A jövőhéten kezdődő IEM Katowice Major játékosainak matricái között nem egy érdekes és vicces darabot találunk; ott van például FalleN, akinek a "Bad FalleN" aláírás került fel a matricára, azt pedig inkább nem részletezném hogy a Grayhound kapitányának, Oliver "DickStacy" Tierney aláírásával milyen kombókat pakolhatunk fegyvereinkre. Van azonban egy igazán kiemelkedő darab, hiszen a játékos itt a szurkolói alapján készítette el aláírását.

Ahogy a videóból már láthatjátok, Kirill "Boombl4" Mikhailov-ról van szó. Boombl4 a 2018-as ELEAGUE Major Boston alkalmával robbant be a profik közé, –szinte a semmiből. Csapatának, a Quantum Bellator Fire-nek nem sok esélyt adott a közösség, mégis sikerült meglepetést okozniuk és Legendákká váltak Bostonban. A csapat aztán Winstrike néven folytatta tovább karrierjét, az eredeti felállásból azonban csak Boombl4 és Kvik tudott elérni Katowicébe is.

A képen Boombl4 IEM Katowice matricáját látjátok, –és ha felfedeztek némi hasonlóságot a kép és az előbbi videó között, akkor bizony jó úton jártok. Boombl4 minden bizonnyal a bostoni szurkolói alapján írta alá idei matricáját. Erre pontosan a videóban látható szurkolók egyike hívta fel figyelmünket, –a srácok persze teljesen odáig vannak, hogy kedvencük egy év elteltével is emlékezett rájuk.

Ezen a sémán elindulva, milyen matricákat tudtok elképzelni? Egy "EZ4ENCE" például kötelező vétel lenne nálam.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!