Szezonfelező díjkiosztó: CheeseHead három meccs előnyből várhatja a folytatást

Szezonfelező díjkiosztó: CheeseHead három meccs előnyből várhatja a folytatást

Az MNEB K&H Hearthstone bajnoksága elérkezett a félidőhöz. Összeszedtük az első 15 meccs alapján a legjobbakat!

A Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság K&H Hearthstone versenyének alapszakaszának első félideje befejeződött. Tizenöt mérkőzés után érdemes visszatekinteni a mögöttünk álló időszakra. Mivel más sportokban is szokás szezonfelező díjakat osztani, ezért mi is megpróbáltuk összeszedni a mezőny legjobbjait. Következzenek azok a játékosok, csapatok és minden egyéb kategória, ahol a virtuális érmeket szétoszthatjuk!

A legjobb játékos - CheeseHead

Gyakorlatilag úgy gázolt át CheeseHead a mezőnyön, mint a forró kés a vajon. Mindössze két vereséget gyűjtött be az első tizenöt mérkőzésen, ezzel megérdemelten kapja meg a virtuális trófeát. Különleges paklikkal, nagyszerű játékkal és átgondolt, felépített taktikával készül CheeseHead minden hétre és eddig nem lehet fogást találni rajta. Az alapszakaszt lassan már zsebben érezheti; ha tartani tudja ezt a formát, a végső győzelemre is megvan minden esélye.

A legjobb csapat - One Piece eSports és a LvL Up Esports

Egyéni sportban csapatokról beszélni nehéz, de mégis érdemes szót ejteni a One Piece eSports-ról és a LvL Up Esports-ról. Amíg az előbbi csapatban a listavezető CheeseHead és a tabella hetedik helyén álló Diaz gyűjti szorgosan a győzelmeket, a szegedi LvL Upban Hulkeinstein, Wuncler a második és ötödik helyet foglalja el a tabellán, Robág csak a tizenharmadik jelenleg. Mindkét team kiválóan készül együtt és ez megmutatkozik az eredményeken is. Az utóbbi hetekben Hulkeinstein hatalmas hajrával és nagyszerű stratégiával ért oda a második helyre, Wuncler magabiztosan szállítja a győzelmeket. CheeseHeadről már volt szó, Diaz egyelőre próbál az ötven százalék körüli teljesítményről kicsit elmozdulni. 

Legjobb hős és pakli

A Hunterstone korszaka talán véget ér a nerfekkel, de az MNEB első felét csak egy Class dominálta. A Secret Hunter, Deathrattle Hunter, Spell Hunter és a Midrange Hunter fordult elő a mezőnyben, természetesen a Secretből volt a legtöbb. A nerfek előtt minden héten tizenhatból tizenhat játékos tette bele a listájába Rexxar valamelyik változatát, ezzel egyértelműen neki ítélhetjük a trófeát.

Legdurvább pillanat

Legjobbnak nem lehet nevezni egy olyan szituációt, amiben az egyik fél azért veszít, mert egyszerűen elszámolja a sebzést. Robág behúzta a győzelmet és a párharcot is, de ez nem jöhetett volna létre, ha valnarrrr jobban átgondolja, hogy Hakkar és a Togwaggle együtt mennyi sebzést képes kiosztani. Azóta már a játékosok is rájöttek, hogy bizony nem volt lethal Robágnál, de utólag ez már nem számít.

Legnagyobb meglepetés

Több dolgot is ki lehetne emelni az eddig látott mérkőzések alapján. Talán Sischo feltámadása érdemelné meg a díjat, aki szörnyű kezdés után megérkezett a középmezőnybe? Esetleg Hulkeinstein nagyszerű hajrája, amivel már a második helyen várhatja a folytatást? RangoB negyedik helyezését is érdemes megemlíteni, mivel a mezőny második legfiatalabb játékosáról van szó, de TrawAdmiralt is minden dicséret megilleti, ugyanis eddig nem nagyon találkozhattunk a nevével nagyobb versenyen, de az MNEB-en kiválóan helytáll. Végül CheeseHead elképesztően meggyőző, stabil és magabiztos eredménye is önmagáért beszél. Ilyen nagyszerű mezőnyben három meccsel vezetni a félidőben hatalmas teljesítménynek számít.

Ezek voltak a díjak, amiket kiosztottunk az MNEB felénél. Ti egyetértetek a nyertesekkel?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!