Találékonyságból jeles: őrült zombi taktika!

Találékonyságból jeles: őrült zombi taktika!

A magyarok furfangos taktikái közül alighanem ez az eddigi legmerészebb!

A World of Tanks legutóbbi nagy klános kihívásán, a Soldiers of Fortune kampányon számos érdekes taktikát próbálhattak ki a klánok, ugyanis az úgynevezett Fog of War miatt egészen addig ismeretlen volt a felek számára a másik felállása, amíg fel nem derítették egymást.

Az átverés nagymesterei

Míg sokan a tradicionálisabb taktikákat részesítették előnyben, addig a V4D megjátszotta a váratlant, és valami különös fondorral kigondolt lépésre szánták el magukat. A tervük az volt, hogy egészen addig tettetik, hogy kiléptek a csatából, amíg az ellenfél elég közel nem merészkedik hozzájuk. A terv alapját az az elképzelés adta, hogy a csataütközések miatt sokan még a visszaszámlálás alatt kiléptek a csatából –hogy bemehessenek egy fontosabb csatába, és ezzel együtt elkerüljék a büntetéseket–, így ha elég sokáig tettetik, hogy nincsenek játékba, akkor az ingyen sebzés gondolatától megrészegült gyanútlan ellenfelet könnyen legyőzhetik.

A terv bravúrosan működött, hiszen minden pontosan a tervek szerint zajlott le. A parádés csatát a fenti videóban tekinthetitek meg!

Te hogyan reagáltál volna egy ilyen helyzetben? Átláttál volna a cselen, vagy belesétáltál volna a csapdába?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.