NoxFire League - BARCODE egyedül kevés volt a Bpro ellen

NoxFire League - BARCODE egyedül kevés volt a Bpro ellen

Kolor és a Vexed csapatán túl a Volgare is nemzetközi mezőnyben játszott ma.

Most pár hétig minden az IEM Katowice Majorről fog szólni, –de nem feledkezhetünk meg hazai játékosainkról és csapatainkról sem, akik nem csak a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság mezőnyében küzdenek, hanem nemzetközi vizeken is próbálnak szép eredményeket elérni. Pár hét óta erősíti a Vexed csapatát Domoszlay "kolor" Ádám, ahol olyan játékosokkal küzd együtt a United Masters League mérkőzésein, mint a NiP ötösét is megjárt pyth. Mai ellenfelük az ALTERNATE aTTaX csapata volt, de kolornak sajnos ki kellett hagynia a meccset. Helyére Aleksandar "jayzaR" Žarković ugrott be, –és bár a mérkőzés mindkét pályán (Cache 16-2, Inferno 16-9) a németek győzelmével zárult, ironikus módon pont a beugró jayzaR volt a csapat egyik legerősebb játékosa.

A NoxFire League-be viszont két teljes felállásában magyar csapat bejutott, a HoP eSports a zárt selejtező megnyerésével, míg a Volgare csapata meghívást kapott a ligába. Előbbi már két mérkőzésen is túl van és 1-1-es eredménnyel áll a tabella negyedik helyén, míg utóbbinak a Bpro elleni mérkőzés volt a bemutatkozás a ligában.

A pályát a bolgárok dönthették el és végül a Dust2, Train párosból utóbbira esett a választásuk, –számomra picit érthetetlen módon, hiszen Dust2 az egyik legerősebb pályájuk a számok alapján. A mérkőzés helyszíne így talán a BARCODE, fleav, boco, rmL, gevve felállású Volgare-nak kedvezhetett, –lebecsülniük azonban így sem volt szabad ellenfelüket, hiszen a Bpro elég erős csapat regionális szinten, jó pár versenyt be is tudtak húzni tavaly. A késkör után a Volgare került T oldalra, ám BARCODE hátrányból is vissza tudta hozni a pisztolykört csapatának, így 2-0-ig tudtak menetelni a Bpro ellen.  Az AUG-ok azonban nagyon jól sültek a bolgár kezekben: minimum 3, de gyakran 4 darabot is láthattunk nálunk, amikkel aztán 12-3-ra tudták megnyerni az első félidőt.

Ekkora hátrányból nagyon nehéz lett volna felállnia a Volgare-nak, de a második pisztolykör megszerzésével még akár esélyük is lehetett volna rá. A Bpro azonban még az eco körét is le tudta hozni és 12-4-ről folytatódhatott a mérkőzés. Sajnos egyre inkább szétesni látszott a Volgare, a Bpro hamar elért a meccspontot jelentő 15. köréhez és onnantól már nem is engedte el a győzelmet; nem működött a magyar force kör és a bolgár csapat nyerte a mérkőzést 16-4-re. Sokkal több lehetőség volt ebben a mérkőzésben, de valahogy minden a bolgároknak működött jobban. A Volgare-nak azonban még bőven lesz ideje bizonyítani, –nem volt túl szép a bemutatkozásuk, de jó pár héten át tart még a NoxFire League, bőven odaérhetnek a legjobb 4 közé.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!