Hirdetés

Legjobb tech kártyák a mostani metához: drágák, de hasznosak

Új nerfek érkeztek a Hearthstone-ba, így érthető, hogy a tech kártyák is megújultak. Összeszedtük a mostani meta legjobbjait!

Hirdetés

Lassan már egy hete velünk vannak a gyengítések és kezdenek az erőviszonyok kialakulni. A Paladin, Priest, Hunter, Mage, Warrior ötösfogat elhúzott a mezőnytől, és népszerűségben is ezek a hősök viszik a prímet. Ha nem akartok hátrányból indulni, –vagy a mirror mérkőzéseken fix győzelemre törekedtek–, akkor a tech kártyák fiókjában kell kutakodni. Ezek a lapok általában csak bizonyos Classok ellen, adott szituációkban fejtik ki hatásukat, de annyira jól muzsikálnak a számok és a tapasztalatok alapján, hogy érdemes belepakolni azokba a paklikba, ahol van nekik hely. A mostani meta legjobbjait szedtük össze!

Acidic Swap Ooze / Gluttonous Ooze

A legendás fegyverek széttörésére pont olyan jók a csúszós ocsmányságok, mint az egyszerű Candleshot, vagy Blessed Maul leszedésére. Értelemszerűen Odd, vagy Prince Kelesethes paklikban a három manás Ooze-t használjuk, Even deckekben a két manásat. Mivel a Paladin több paklival is a legjobbak között szerepel, egyet szinte minden Midrange változatba érdemes beletenni, de akár két példányon is elgondolkodhatunk. 

Mojomaster Zihi

Előzetesen a Rastakhan's legjobb lapjának tartották és úgy tűnik, hogy szép lassan, de beteljesülhet a jóslat. Amíg a bal kezével az OTK deckeket vágja gyomorszájon, jobb kézzel odacsap az Aggro pakliknak. Kiváló kártya, de 1600 dustba kerül, ezért csak azoknak érdemes legyártani, akik játszanak mást is az Aggro / Odd / Tempo verziókon kívül.

Nerubian Unraveler

Mivel Loatheb már rég a Wildban gyűjti magának a rajongókat, addig a Standard játékosoknak más után kellett nyúlni. Mivel a varázslatokra épülő paklik népszerűsége nem volt mérhető, ezért az Unraveler is téli álmát aludta. Azonban az elmúlt napokban és hetekben a Clone Priest térnyerése valós méreteket öltött, ezért többen is elkezdték a Nerubiant belepakolni a paklijaikba. Mivel elég jó számokat hoz (57 százalékos győzelmi arány, ha kijátszottuk) a lap, –lehet rá számítani a jövőben is.

Doomsayer

Mivel megszaporodtak az Aggro paklik, a Doomsayerek is újra a szerves részét képezik a metának. Az első körökben, ha ott van a kézben levegőhöz juthatunk, ami általában elég, hogy behúzzuk a drágább lapokat, amikkel megpecsételhetjük az Aggro ellenfelek sorsát.

Flare

Csak a Hunter használhatja, de az Odd Secret Mage, Secret Paladin metában jó szolgálatot tehet. Egyelőre csak a Spell Hunterben fér el a varázslat, de később akár más változatokban is feltűnhet. Helyén kell kezelni, de a képessége nagyon hasznos a kritikus pillanatokban.

A "futottak még" kategóriában további ismerős nevekkel találkozhatunk: a Black Knight, Skulking Geist és Mossy Horror sem teljesen halott lap, a sárkány paklik szerelmesei a Crowd Roastert és a Dragonmaw Scorchert használhatják. A Warlocknak a Demonic Projecten érdemes elgondolkozni, a Mage-nek a Spellbinderen. A lehetőségek tárháza mindenkinek nyitva áll, válogassatok a kínálatból.

Ti melyik tech kártyát használjátok a legtöbbször?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés