Hirdetés

Az közelmúlt legbrutálisabb rerollja!

Scheff | 19/02/11 11:04
Cikk mentése

Ha a WoT legjobb játékosát keresed, akkor ő abszolút az esélyesek között szerepel!

Hirdetés

A World of Tanks kompetitív szcénájának egyik legfőbb mozgatórugója a minél jobb statisztikai mutatók hajszolása, és mivel a felhasználói fiókod eredményeit megmásítani nem lehet, ezért sokan a reroll, azaz az újrakezdés mellett döntenek. Az újrakezdett accountokon persze már nem követik el ugyanazokat a hibákat mint kezdőként tették, –így aztán értelemszerűen sokkal mutatósabb eredmények születnek. Ezen eredmények közül pedig az egyik leglátványosabb PunisherFromCrypt nevéhez köthető.

Az orosz játékos randomban kizárólag tier X-es tankokkal játszik, amikkel rendszerint parádésan teljesít, és konstans hozza a minimum 5.000 sebzést csatánként. Érdekes, hogy –bár főleg a meta legerősebb tankjait választja–, addig a sokak által lesajnált IS-4-gyel is 5.724 átlagot lő; nem mellékesen csupán 48 csatából megszerezte vele a harmadik kiválóságjelet.

Hogyan lehet valakinek a statisztikájában kizárólag tier X-es tank?

A tankokat szabad XP-ből ugorja át, amire XP-t és kreditet csapat csatákból szerez, és ha akarja, akkor egy-két tier VIII-as tankkal akár ezekben a csatákban is összeszedheti az XP-t, de tier IX-nél megint szabad XP-t kell használnia. Nincs ebben tehát boszorkányság, –csupán jó kapcsolatokra van szükség hozzá.

Nem egyedül csinálja

Bár a játéktudása elvitathatatlan, de ezeket az eredményeket nem kizárólag önerőből éri el, hanem mesterségesen befolyásolja a csaták kimenetelét. Ha megnézitek a visszajátszásait, akkor mindegyikben egy Maus társaságában játszik, akinek több feladata is van. Egyrészt beviszi a HP-ját a csatába, másrészt bevédi szakasztársát, harmadrészt –és talán ez a legfontosabb– lelövi azokat a csapattársakat, amik kilőhetnék PunisherFromCrypt elől a célpontokat.

Akárhogy is, mi meghajlunk játéktudása előtt, és kíváncsian várjuk, hogy milyen eredményeket fog produkálni a jövőben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?