Már bLYYY is búcsút intett a PUBG-nek, ő is az Apex-szel folytatja

Már bLYYY is búcsút intett a PUBG-nek, ő is az Apex-szel folytatja

Úgy néz ki már a magyar Streamerek is váltanak, komoly problémák elé nézhet a PUBG.

Úgy néz ki, hogy az Apex Legends tényleg egyre csak sikeresebb lesz, hiszen az első hét után már 25 millió játékos próbálta ki a legújabb BR őrületet.

A Battle Royale műfajt már sokan a Fortnite érkezésénél is temették, de nagyon úgy tűnik, hogy ez a trend még sokkal tovább eltart majd, mint azt elsőre gondoltuk. A PUBG volt az első igazi úttörő a H1Z1 felemás sikere után, így mindig is tisztelettel tekinthetünk az olykor borzasztóan bugos és egy kicsit rosszul összerakott játékra. Shroudnak és más nagy streamereknek is úgy kellett az Apex Legends, mint egy falat kenyér, és nagyon úgy tűnik, hogy ez Magyarországon sem lesz másképp, hiszen mostantól a hazai PUBG egyik meghatározó alakja, bLYYY is pihenteti a játékot.A menetrendje szerint mostanában leginkább csak az Apex Legends-et és a Metro: Exodus-t láthatjuk a csatornáján.

Könnyen lehet, hogy Apex-nek sikerül a legkomolyabb PUBG rajongókat is elrabolnia, hisz pont annyira pörgős amennyire lennie kell. BLYYY Twitch csatornáját ITT éritek el, míg a Facebook-ját ITT találjátok.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!