Hirdetés

Beugróként szedte szét ellenfeleit ScreaM a Red Reserved színeiben

Beugróként is hihetetlen játékot mutatott ScreaM.

Hirdetés

ScreaM karrierje mostanában nem igazán ívelt felfele, hiszen a 2018 közepén széteső EnVy volt az utolsó igazi csapata. Azóta leginkább szabadúszóként működik, de több csapatba is beugrott már, néha huzamosabb ideig is. Emellett a NoChance nevű mixben is láthattuk Maikelele oldalán az év vége felé. A tegnapi napon pedig a svéd Red Reserve-be ugrott be a Pro100 ellen, akiket egyenesen a földbe döngölt a második meccsen. Először Infernon kezdett a két csapat, ami az ukránok választása volt, így itt még egész szépen játszottak és csak 16-12-re kaptak ki.

Dust2-öt viszont még egész biztosan gyakorolniuk kell, hiszen a T oldalon kezdő Red Reserve 14-1-re mosta le őket a pályáról, majd CT-ben azonnal be is fejezték a meccset. A dolog pikantériája, hogy ScreaM 17 kör alatt is összehozott 19 killt, ami mellé csak egyetlen egyszer halt. Egyébként már az első pályát is az ő clutch-ának köszönhette a csapat:

Természetesen egy ilyen meccsen a csapattársai is remek teljesítményt nyújtottak, de ScreaM ADR-je és KAST-ja is szinte tökéletes volt. Előbbi a körönkénti sebzést takarja, ott AWP nélkül is 95-öt ért el, míg a KAST-ja, ami azt takarja, hogy százalékban hány körben élt túl vagy ölt meg ellenfelet 100% lett, mivel az egyetlen halálozásánál is sikerült legalább egy killt kihoznia. ScreaM egész karrierje során kiemelkedő játékos volt, így most kicsit szomorú, hogy csak a Pro100 ellen mutathatja meg képességeit, de reméljük, hogy a 2019-es év a belga sztáré lesz, akinek sikerül kimásznia a hullámvölgyből.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?