Hirdetés

TACO Twitteren akadt ki a játék egyik legnagyobb hibájára

Gabesson | 19/02/12 15:14
Cikk mentése

CS:GO - TACO twitteren fejezte ki nem tetszését, a régóta tartó gusztustalan radar/smoke bug ellen.

Hirdetés

TACO-t már többször láthattuk kiakadni a játék hibáira. Ez ezúttal is megtörtént, hiszen a régóta játékban lévő radar bug, már jó pár profi agyára ment. Miről is beszélünk? Ha megállunk egy füstben, és bezoomolunk a radarral, akkor hamarabb fogjuk ellenfeleinket meglátni a radaron, mint a képernyőnkön. Személy szerint nem csináltam még, de láttam rá sok példát, a füst még nem múlik el, de már lő a közepéből a kedves játékos. Nyilván ez egy elég furcsa meta, minek után egy taktikai csapatjátékról beszélünk. Abszolút nem szándékos a készítők felől, viszont elég nehéz lehet a megoldása, mivel egészen régóta jelen van. Oka lehet még a lassú reagálásnak, hogy ez egy ősi hiba, amit nagyon kevesen tudtak, és nem rég vált csak közismertté. A smoke-okkal sokszor történnek érdekes dolgok, mindig viszonylag gyorsan tudják őket javítani, remélem ez is minél hamarabb sikerülni fog. Nézzük TACO problémáját.

Az első probléma, hogy kopaszodik, és szeretne sapkát hordani, amelyet bizonyos rendezvényeken megtehet, de az ESL-nél pont nem. Ennek az az oka, hogy a szigetelő fülhallgató kevésbé passzol a sapka miatt a fejére, így előnyt biztosíthat számára a többi játékossal szemben, pl. a közönséget jobban hallhatja. Szintén kopaszodóként ezt teljesen meg tudom érteni. A 2-es pont kapcsolódik szorosabban cikkünkhöz, amelyben azt mondja, hogy már ő is kénytelen használni ezt a technikát, mert egyébként "szétbarmolják az idióták, akik füstben guggolnak", illetve egy forradalmi felütéssel fejezi be "Tegyük újra fair játékká a csét!". Ebben az a szomorú, hogy olyan kihatással van a játékra ez a hiba, hogy belekényszerülnek használni azok is, akik egyáltalán nem szeretnék.

Az Astralis saját bevallásuk szerint sosem használta, és nem is igazán tudják, hogyan kell. Megoldható tehát a világ legjobbjának lenni e nélkül is, persze az ő előnyük már régóta óriási. Mutatnék nektek még egy videót, ami ezt a témát boncolgatja, mindenki eldöntheti, hogy hisz-e nekik. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?