Hulkeinstein és PenhaDani sem hibázott: egyre szorosabb az élmezőny

A kilencedik meccsnapon még mindig a nerfek körül forgott minden. Összefoglaltuk a mérkőzéseket és a legfontosabb eseményeket!

Az MNEB K&H Hearthstone bajnoksága két hetes pihenőre vonul. A hosszú szünet előtti utolsó meccsnapon már érződött a játékosokon a fáradtság és a nerfek utáni paklik alapos tesztelésének hiánya. Ettől függetlenül mindenkinek ugyanannyi ideje volt kiismerni a gyengítéseket, ezért a győzelem megszerzésére papíron senkinek sem volt több esélye a másiknál. Mégis kezd kirajzolódni egy kép, ami a hosszútávú versenyzés egyik ismérve. A nagyobb versenytapasztalattal, rutinnal rendelkezők szép lassan odaérnek az élmezőnybe.

Sischo vs. PenhaDani

Az első meccsen a középmezőny két játékosa küzdött meg egymással az értékes pontokért. PenhaDani a Priestet tiltotta Sischotól, amíg PenhaDanitól kikerült a Paladin. Rögtön két nagy győzelmet húzott be a Combo / Wall Priesttel 2018 legeredményesebb versenyjátékosa, ezek után Sischonak kötelező volt az Odd Paladinnal háromszor nyernie egymás után, különben PenhaDani távozik a három ponttal. Az első win össze is jött a Priest ellen, de utána elfogyott az erő. Az Even Warlock ellen alapból hátrányból indul az Odd Paladin és ez a végeredményben is kiütközött. PenhaDani jól választott paklikat és kiválóan játszott, ezért magabiztosan húzta be a párharcot.

Győztes: PenhaDani

Hulkeinstein vs. Huby

A második, a harmadikkal találkozott, de az izgalmak elmaradtak. Hulkeinstein, a LvL Up Esports játékosa megmutatta, hogy miért tartja ő a legjobb versenypaklinak jelenleg a Clone Priestet. Huby mindent megpróbált a gyors és izgalmas paklikkal, de a Rush Warrior sem segített rajta. Az Odd Paladinnal majdnem sikerült megfogni Anduint, de a Psychic Scream és a Prophet Velen + Spirit Lash kombó brutálisan hatékony volt végig a párharc során. Ezzel Hulkeinstein ellépett Hubytól és üldözheti tovább CheeseHeadet.

Győztes: Hulkeinstein

Hulkeinstein a másik meccsét is behúzta a tegnapi nap, ezzel az utóbbi tíz párharcából kilencszer (!) ő került ki győztesen. PenhaDani is megismételte a Sischo elleni jó teljesítményét és Naerron kerekedett felül a Wall / Combo Priesttel, így pozitív mérleggel várhatja a szünetet. Harmadikként a One Piece eSports színeiben, Diaz is két győzelmet söpört be, azonban csapattársa, a tabella élén álló CheeseHeadnek most két vereség jutott csak. Valószínű minden játékosnak jót tesz a szünet, mivel iskola és meló mellett kimerítő heti kétszer két meccsre készülni, elemezni és végül a legjobbat nyújtani az összecsapásokon.

CheeseHead és Hulkeinstein között már csak egy győzelem a különbség és PenhaDani is megérkezett az élmezőnybe. Még tizenkét meccs vár mindenkire, a szünet után be kell gyújtani a rakétákat!

A cikk folytatódik a következő oldalon, ahol elolvashatjátok a játékosok értékeléseit!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!