Ezekkel a paklikkal lerombolhatod a Wall Priestet

Ezekkel a paklikkal lerombolhatod a Wall Priestet

Egyre népszerűbb a Wall Priest a metában, ezért jó fejben tartani, hogy milyen paklikkal lehet könnyedén lerombolni a hatalmas falat!

A Wall Priest, vagy Combo Priest utat tört magának a Hunterstone utáni metában. Nem minden van azonban kőbe vésve, a Nagy Falat emelő Anduint is könnyedén meg lehet állítani egy jól összerakott paklival. Ebben a cikkben összegyűjtöttük azokat a változatokat, amelyek counterelni tudják a Mosh'Ogg Enforcerrel támadó decket!

Wall Priest

Kód: AAECAa0GCNwB+ALWCsLOAvHqAr3zAtD+AqCAAwvlBNEK8gzRwQLKwwLlzALo0ALj6QLy8QKXhwPYiQMA

A rengeteg nagy lényre és a klasszikus Divine Spirit + Inner Fire / Topsy Turvy kombóra épülő deck megkezdte hódító útját. Jelenleg már a harmadik legerősebb a Standard metában, 55,64 százalékos átlagos győzelmi aránnyal. Ehhez további impozáns statisztikák párosulnak a népszerűségi toplistáról. A legfrissebb adatok alapján a közelébe sem ér senki a Wall Priestnek, aminek legnépszerűbb verziójával több, mint kétszer annyian játszanak, mint a listán második helyezett Odd Secret Mage-dzsel. Nem véletlen, hogy őrült módjára elkezdték keresni a legjobb ellenszert a Wall Priestre és szerencsére találtak is néhány potenciális jelöltet.

Midrange Hunter

Kód: AAECAR8EuwXbCYbTAsn4Ag2NAagCtQPeBJcI7QmBCo7DAt3SAuHjAovlAqCFA6SIAwA=

A Secret Hunter eltűnése után előlépett az olcsó Beastekre épülő Midrange változat. Ebben nincsen Spellstone, nincsen Devilsaur Egg, de még Baku sem. Egyszerűen arra épít a pakli, amihez ért: a rengeteg szinergiára és az erős bestiákra. A Wall Priestnek rengeteg megoldás kell, hogy túlélje a rohamokat, ami az esetek nagyobb hányadában zárul eredménnyel.

Átlagos győzelmi arány a Wall Priest ellen: 56,4 százalék

Odd Dragon Warrior

Kód: AAECAQcEogmS+AKe+AKggAMNS6IE/webwgLK5wKD+wKO+wKe+wKz/AKBhwOLhwPsiQPolAMA

Nem elég, hogy minden alkalommal meg tudja oldani a lényeket, még arra is képes, hogy fenyegetésekkel pakolja tele a saját asztalát. Egy jó választás lehet a mostani metában egyékbént is, a Wall Priestek áradatát megtörő Odd Dragon Warrior.

Átlagos győzelmi arány a Wall Priest ellen: 52,4 százalék

Malygos Rogue

Kód: AAECAaIHBrQDwMwC5dECgNMC8OYC7PwCDLQBxAHNA70EmwXGBYgHhgn3wQLb4wLf4wLe+gIA

Kicsit kilóg a sorból, de a puszta számok alapján az egyik, ha nem a legerősebb választás a Wall Priest ellen. A hátránya, hogy gyakorlatilag minden más ellen gyenge, ezért sem tud csak 45 százalék körüli összesített győzelmi arányt felmutatni a Malygos Rogue legújabb verziója. Nehéz pakli és nem jó a ladderen, de versenyekre kifejezetten érdekes picknek számít.

Átlagos győzelmi arány a Wall Priest ellen: 67,7 százalék 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!